prikken geen vaccins

'covid' en de onzin van het prikken

Wat is covid ?

Voor 't over de prikken te hebben is het zaak duidelijk voor ogen te krijgen wat covid eigenlijk is en waardoor het wordt veroorzaakt. Pas dan kun je kijken of het logisch is dat een prik met bepaalde ingrediënten een goede rol zou kunnen spelen in het voorkomen van (ernstige) ziekte of het doorgeven van iets dat ziekte zou kunnen veroorzaken. Nu was dat laatste al iets vreemds, omdat zelfs Rutte/De Jonge hadden gezegd dat iedereen met het virus te maken zou gaan krijgen. Ze wilden alleen de verspreiding vertragen. En beschermen van de zwakkeren doe je, als je in de besmettingstheorie van virussen gelooft, door de sterkeren in de samenleving aan het virus bloot te stellen zodat er groepsimmuniteit optreedt en de zwakkeren beschermd zijn. Dit gebeurt natuurlijk automatisch wel, maar men deed u geloven dat u zo'n (onbewezen) virus kon vertragen. En die vertraging was nodig om tijd te winnen voor de prikjes (en dus vele miljarden winst voor de pharmaceutische industrie).


Virus ?

Zoals vaak gezegd is Covid een aandoening aan de luchtwegen die veroorzaakt zou worden door een sars cov 2-virus. Echter is het bewijs nooit door wetenschappelijke proeven bevestigd. Er zijn nooit twee groepen getest waarbij de ene groep werd blootgesteld aan het virus en de andere groep aan een placebo om te zien of er significant verschil was. Echter wordt deze theorie meestal gebruikt om covid te verklaren. Een virus komt binnen via de luchtwegen en neemt dan vervolgens cellen over waardoor iemand ziek wordt. Virusdeeltjes worden ook weer uitgeademd/uitgehoest waardoor andere mensen deze deeltjes inademen en ziek kunnen worden. Mocht dit kloppen, dan wordt veelal vergeten dat de kans op ziek worden enorm klein is. De kans op overlijden is kleiner dan bij het griepvirus. Hierbij gezegd dat ook bij het griepvirus het eerder genoemde bewijs ontbreekt dat een virus de oorzaak is van ziekte.


Griep = covid = ?

Gezien het feit dat covid in de plaats kwam van griep met dezelfde symptomen, aantallen zieken, aantallen slachtoffers kun je wel stellen dat het over hetzelfde gaat. Luchtweginfecties in de wintermaanden. Dan krijg je nog vaak te horen dat covid veel heftiger is ea. Wellicht in sommige gevallen, maar ook de griep zorgde in het verleden ook voor zeer ernstige gevallen. Echter werd dat als normaal beschouwd en leefde men zonder angstcampagnes door overheid en media gewoon door.


Overgang naar kouder en vochtiger weer, kortere dagen met minder zon

De gevolgen zijn meestal: vaker binnenzitten en dus minder zon en dus minder vitamine D, minder bewegen (met soms meer eten), minder licht, ea. Vaak wordt ook aangedragen dat het lichaam in een ontgifting, vandaar het zweten, hoesten. Dergelijk processen kun je meestal beter ondersteunen dan onderdrukken. Ziek zijn heeft meestal een reden. Uiteraard kun je bij levensgevaar eventueel gaan ingrijpen. Voor sommige mensen zijn dit soort ontgiftingsprocessen moeilijk te verwerken. Het lichaam is dan al in een mate van ziek zijn. Denk aan mensen met chronische ziekten, ouderen, obesen, ea. Niet voor niets waren 80% van de mensen met 'covid' op de IC >50 jaar en obees. Die mensen zijn al ziek, ook al zeggen ze vaak dat ze er niks van merken. Ik zou zeggen, ga eens een rondje rennen ofzo. Dan merk je wel dat het lichaam niet in een goede conditie is. En dan is het natuurlijk ook logisch dat deze mensen na een lang en heftig ziekbed tijd nodig hebben om te herstellen. Dit wordt dan long-covid genoemd. Het is helemaal niet nieuw dat mensen na een heftig ziekbed lange hersteltijd nodig hebben.


Waarom in de arm spuiten ?

Als virussen normaal gesproken via de luchtwegen bij mensen binnenkomen en ziek kunnen maken, hoe logisch is het dan om iets in de arm te spuiten ? En dat iets bevat niet eens een virus(deeltje).

Waarom dat vertrouwen in de overheid en de pharmaceutische industrie ?