Virus andere tafel

De andere tafel (Café Weltschmertz en De Andere Krant) gaat uit van onbewezen virustheorie

INTERVIEW DE ANDERE TAFEL

Wekelijks vindt in dit item een interview plaats. De Andere Tafel is een samenwerking tussen De Andere Krant en Café Weltschmertz. Beide zijn vooral bekend bij de mensen die kritisch zijn naar de gevestigde media toe. In deze aflevering praat interviewer Pieter Stuurman met advocaat Meike Terhorst en journalist Toine de Graaf van De Andere Krant over de plannen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voor een nieuw Pandemieverdrag en nieuwe Internationale Gezondheidsrichtlijnen. Uiteraard is het goed het interview te bekijken voordat u verder leest (Link).

BEGINNEN BIJ DE BASIS

Als je het gaat hebben over een (gevaarlijk) virus, over een laboratoriumlek, over 'gain of function' (= het bewerken van een virus zodat het gevaarlijker zou worden en/of mensen zou kunnen infecteren), dan moet je er zeker van zijn dat er een virus is én dat dat virus de oorzaak is van de ziekte.. Echter, dat bewijs is er niet. Het sars cov2-virus is nooit geïsoleerd/gepurificeerd. En dus zijn er geen experimenten gedaan die aantonen dat dat betreffende virus de oorzaak is van covid. Er is ook geen officiële diagnose voor covid; een PCR-test kan geen diagnose stellen. Tevens is het wetenschappers nooit gelukt om gezonde mensen ziek te maken door bij zieken te zijn. Niet bij de Spaanse Griep (experimenten met gevangenen) en niet bij Covid.

SERIEUZE ONAFHANKELIJKE JOURNALISTIEK ?

Met betrekking tot het bestaan van virussen, specifiek het sars cov2-virus, had ik al eens contact gehad met De Andere Krant. Zij geloven in het bestaan ervan, ondanks de steeds groeiende groep artsen en wetenschappers die stellen dat er geen (ziekmakend) virus is aangetoond. En dit niet alleen met betrekking voor covid, maar ook voor ziekten als mazelen, AIDS, polio, ea.


WAT MAAKT IETS TOT WAARHEID ?

Mevrouw Terhorst brengt bepaalde zaken alsof de virusbewerking en het laboratoriumlek al bewezen zijn (in de V.S.). Maar in hoeverre kunnen we er van op aan dat de politici in de V.S. de waarheid vertellen. En organisaties als de CIA ? Die vertellen de waarheid ? Vertellen hun documenten de waarheid ?


GEEN VIRUS, GEEN PANDEMIE, GEEN VERDRAG

Het is nu aan de wetenschap om een open discussie te gaan voeren over of er virussen bestaan, wat ze eventueel doen, of ze ziek maken (en wanneer dan), ea. Werkelijk isoleren en purificeren zodat je kun testen of een virus werkelijk ziek maakt tegenover een controlegroep die wordt blootgesteld aan een placebo. Tot die tijd is ziekte door virussen niet een bewezen iets.  Ziekte lijkt andere oorzaken te kennen als zwakte door ondervoeding, overbelasting geen schoon drinkwater, straling en/of vergiftiging. Dus wellicht moet daar de aandacht van de internationale politiek naar uitgaan. Maar of de sponsoren van de WHO daar op zitten te wachten valt te betwijfelen


M. Boor

7 mei 2024REFERENTIES:

  • De Andere Tafel (Café Weltschmertz en De Andere Krant) (Link)

  • Corona en Covid bestaan niet (Link)

  • Gain of Function garbage. Sam and Mark Bailey (Link)

  • Covid-19 videos - Sam and Mark Bailey (Link)

  • De onzin van een pandemiewet (Link)

  • Niet gelukt om Covid van mens naar mens te doen gaan.