24. Vergiftiging tijdens Covid 19

WAAROM STAAT DE OVERHEID TOE DAT U VERGIFTIGD WORDT

zelfs tijdens de uitbraak van het Corona Virus

Sterker nog ; met uw geld financiert de overheid zaken die zorgen voor luchtverontreiniging en dus schade aan uw luchtwegen en gezondheid. Denk aan de biomassa-centrales waar de overheid 15 miljard euro (van u) in investeert. Het wordt alsmaar duidelijker dat er een link is tussen luchtvervuiling en problemen door het Corona Virus. Dus wellicht mogen we de overheid als mede-verantwoordelijke noteren voor alle ziekte, overlijden, economische schade, psychische schade, gemis aan menselijkheid (contact, begravenissen, feestjes, examens, vakanties, jaarafsluitingen school), doden als gevolg van zorguitstel, zelfmoorden door eenzaamheid/financiële problemen, etc etc.

AL JAREN EEN PROBLEEM

Zelf ben ik al jaren verbaasd over de aanwezigheid van scooters is de steden in verband met :

  • lawaai (ziekmakend volgens de overheid en wetenschap);
  • onveiligheid (met name voor fietsers, met name voor de kinderen en ouderen);
  • de meest schadelijke uitlaatgassen (ook volgens de overheid en wetenschap).


En ook nu ben ik nog meer verbaasd over het feit dat met name fietsend Amsterdam dit accepteert. We moeten zo'n beetje alles laten m.b.t. het Corona Virus , een virus dat onze longen aantast, en dan mogen veelal luie , obese mensen op ziekmakende scooters gewoon rondrijden.


En waren het niet o.a. de obese mensen die de Intensive Care afdelingen onder druk zetten, waardoor we nu met alle maatregelen zitten en een gigantische economische schade ? Die schade dringt bij veel mensen nog niet echt door, maar hij is er toch echt. En die gaat u ook voelen.

U wordt vergiftigd ! De overheid weet het en staat het toe.

HOUTSTOOK EN BIOMASSA

En dan zijn er nog de houtstokers. Zie de website van het RIVM hierover , extreem schadelijk voor uw luchtwegen. Goh, waarom zou de overheid hierbij niet naar de RIVM luisteren ? Allereerst dacht ik nog even alleen aan de particulieren die hout stoken. Van diverse plaatsen weet ik al dat straten blauw kunnen staan van de rook. Ook bij het Vondelpark wonen mensen die hout stoken. Dus hardlopen is daar ook niet echt gezond meer.


En dan dacht ik nog van 'hoe kan dit nu toegestaan worden ?'. Maar toen kwam ik dit radiofragment tegen over de subsidiëring van biomassacentrales, ook houtstook dus. En dus ook luchtvervuiling.Tevens de (illegale) kap van oerbossen in o.a. Estland en Roemenië. Allemaal aantrekkelijk gemaakt door uw geld, uitgegeven door de heer Wiebes (weinig menselijk deze man).


MONDKAPJES, ook hier volgt het kabinet niet het advies van het RIVM

En dan straks wellicht nog aan de mondkapjes ook. Net als bij uitlaatgassen werken ze ook niet bij het virus. Die deeltjes zijn veel te klein. Die virusdeeltjes waaien met alle winden mee; buiten, maar ook door gebouwen, door bussen, door treinen, etc. Dus probeer vooral niet te schuilen, dat gaat u niet winnen. Uiteraard blijft de media het over deze schijnbescherming hebben. Het zal immers weer een factor zijn, naast lintjes, plexiglas, en andere schijnveiligheden om ons eraan te herinneren hoe gevaarlijk het virus wel niet is.


GEVAARLIJK VIRUS ?

En is het virus gevaarlijk ? Zelf werk ik ook een paar dagen bij een bedrijf dat werkzaam is in vrijwel alle landen. Werknemers werken met goederen en met mensen. Je zou verwachten dat de helft van de werknemers nu wel eens doodziek zou zijn. Maar nee, er is totaal geen probleem. Simpelweg omdat het virus niet gevaarlijk is voor gezonde mensen. Uitzonderingen zijn er wel, maar statistisch stelt dat niks voor. Dus mocht u bang zijn (door de media-berichtgevingen) , probeer u dan eens wat meer te informeren via andere bronnen. Er wordt gesproken van 200.000 doden door het virus. Dat lijkt veel (is 't ook) , maar alleen dit jaar al zijn er zo'n 3 miljoen mensen gestorven aan honger/ondervoeding. De seizoensgriep maakt jaarlijks meer slachtoffers dan het Corona Virus, maar daarvan krijgen we niet dagelijks een score aangereikt door de media (de Telegraaf, Nu.nl, AD, ... u kent ze wel, die het 'echte' nieuws brengen).


AGENDA

Het virus moet u gevaarlijk achten, want het doel is vaccineren.


Marcel Boor , 30 april 2020.


  • LINK : Vergiftigende scooters in Amsterdam en elders in Nederland

  • LINK : Interview Zach Bush over hoe het leven in elkaar zit en hoe virussen en vervuiling daar hun rol in spelen. Prachtig !