anti-vaxxers

Anti-Vaxxers krijgen gezelschap

uit de medische hoek

KOM ERBIJ , U ZULT ZICH IN GOED (GEÏNFORMEERD) GEZELSCHAP BEVINDEN

Laat ik beginnen met de volgende vraag :

Waarom zijn mensen die gevaccineerd zijn zo bang voor mensen die niet gevaccineerd zijn ? Is dat niet een 'beetje' vreemd ? Je neemt toch een vaccin om beschermd te zijn ? Of .... ? Dan gaat het vervolgens om groepsimmuniteit, dan moet een bepaald percentage gevaccineerd zijn. Maar dan nog, de vraag blijft dan nog steeds.


WAAROM IS HET VREEMD DAT (ZOVEEL) BEDRIJVEN BEZIG ZIJN MET EEN VACCIN

Er wordt gemeld dat zo 70 partijen bezig zijn met de ontwikkeling van een vaccin voor covid-19. Miljarden worden geïnvesteerd. En dat is vreemd (gezien vanuit ons gezichtspunt met de feiten op een rijtje). Waarom zeg ik dat ?

  • het Corona Virus is niet zo gevaarlijk als de media en overheden ons willen doen geloven. Ik heb het hier over de meeste van de gevestigde media, die veelal dezelfde specialisten raadplegen. Ook vrijwel alle overheden doen mee. Zweden is een mooie uitzondering en toont aan dat de extreme maatregelen geen verschil maken. (Veel) meer oversterfte in vergelijking met influenza is er niet.
  • Er zijn medicijnen die de ziekte als gevolg van het virus kunnen stoppen met een dag of vier. In diverse landen wordt dit al toegepast, o.a. India, Italië en Frankrijk. In Nederland wist een huisarts tien (van de tien) patiënten te genezen en kreeg toen te horen van de gezondheidsinspectie dat hij de behandeling niet meer mocht uitvoeren, omdat het tegen de richtlijnen inging. Ja, u leest het goed. Een succesvolle remedie wordt gewoon verboden. (LINK)
  • Een Corona Virus zal maar twee jaar rondwaren in dezelfde vorm. Binnen die tijd is het onmogelijk een veilig vaccin te produceren. Normaal duurt de ontwikkeling van een vaccin zeker 10 jaar. Zo kun je ook de mogelijke bijwerkingen ontdekken die op langere termijn eventueel voorkomen. Tevens is het zo dat er nog nooit een succesvol RNA-vaccin is ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld voor H.I.V. nog steeds geen geschikt vaccin ontwikkeld. (LINK)INVESTERINGEN TERUGVERDIENEN

Maar het is zeker dat de bedrijven die met het vaccin bezig zijn, of dat zeggen te zijn, hun centjes graag willen terugverdienen. Nee, het gaat echt niet om u. Dan zouden zij u wel wijzen of het medicijn en op het doen en eten van dingen die uw immuunsysteem versterken. Binnenzitten, afstand houden, handen -tig keer wassen, etc zorgen juist voor een verlaging van de weerstand. Dat zou zomaar voor problemen kunnen zorgen straks.


WAAROM TOCH ALLEMAAL BEZIG MET HET VACCIN (of moeten wij dat denken ?)

Maar vooral is het vreemd dat deze partijen zo met een vaccin bezig zijn gezien het bovenstaande. De vraag is wat daar de verklaring voor kan zijn.

  • Allereerst maar eens opperen dat het feit dat ze iets zeggen, het ook echt waar(heid) is. Want zoals gezegd, het is vreemd om diverse redenen. Die investeringen worden normaal gesproken niet terugverdiend. Zie de 'levensverwachting' van dit virus. Tevens zullen heel veel mensen (waaronder specialisten op het terrein van moleculaire genetica en immunologie, doktoren, etc) zullen het vaccin niet willen, want het is niet zeker hoe veilig het is. Ook is inmiddels bekend dat bijvoorbeeld het griepvaccin een factor is die de gevolgen van het Covid 19 - virus verergerd. Ook bijvoorbeeld statines (medicijnen bij o.a. een verhoogd cholesterol) zijn nadelig. Waarom wordt dit niet gemeld ?

  • Onder andere hebben Rutte en De Jonghe gesteld dat vaccineren het doel is. Dat is vreemd gezien de eerder genoemde punten. Tevens is het een grote gok. Het vaccin is er immers nog niet en er is nog nooit een succesvol RNA-vaccin gemaakt.

  • Ook proberen overheden de burgers apps op te dringen om zogenaamd de verspreiding van het virus tegen te gaan. Nou, allereerst is dat virus allang verspreid. Dat gaat gewoon via de lucht. Het zijn ook zulke kleine deeltjes. Zelfs zonder het vliegen zouden virussen de wereld overgaan (zie interview Zach Bush). Daarom zijn 1,5 meter en mondkapjes totale onzin. Die dienen alleen om u het idee te geven dat u nog niet met het virus in aanraking bent geweest en moet oppassen. Overigens hoeft vrijwel niemand op te passen, behalve eigenlijk zieke mensen , oude en zieke mensen. Zie de statistieken.

  • Machtbeluste elite ; want wat kun je tegenwoordig allemaal in een vaccin stoppen behalve een virus dat is gekweekt op een dode foetus met toevoegingen als aluminium en kwik ? Bijvoorbeeld iets dat in staat is je DNA aan te passen op afstand. Kan handig zijn, maar ze zullen maar iets veranderen waar jij wel tevreden mee bent. Tevens zijn de chips al zo klein dat ze ook via een vaccin naar binnen kunnen. Gechipt ! Wilt u dat ? Zou de heer Bill Gates daarom roepen dat hij alle 7 miljard mensen wil vaccineren ? Dus ook die mensen die hij normaal laat sterven aan honger , diarree , ea ?