oplossing voor huisarts vingerhoets

De oplossing voor het probleem van huisarts Vingerhoets

De situatie

Huisarts Vingerhoets werd tijdens 'corona' op zijn vnigers getikt om het voorschrijven van het medicijn ivermectine bij mensen Covid zouden hebben. Echter was ivermectine nog niet getest bij mensen met covid, en dus was het gebruik niet toegestaan. Het zou wel eens gevaarlijk kunnen zijn.


Geen (diagnose voor) covid

Inmiddels is duidelijk dat er geen diagnose bestaat voor de ziekte covid. Dit bleek ook uit een emailwisseling die ik met de huisarts had. De PCR-test is geen diagnose en de symptomen van de zieke mensen zouden op diverse aandoeningen kunnen wijzen. En als Covid niet bestaat, kun je dus ook geen medicijn inzetten tegen Covid. Als je dat gewoon naar voren brengt is er dus niks aan de hand en kunnen ze ook niet roepen dat je niet juist gehandeld hebt bij mensen met covid.


Wat was nu eigenlijk echt gevaarlijk ?

Overigens natuurlijk bespottelijk dat een medicijn als ivermectine met een enorme staat van dienst dat als enorm veilig te boek staat gevaarlijk zou zijn (bij covid) terwijl experimentele injecties gepromoot werden zonder de mensen te wijzen op de voor en nadelen. Belangrijk om in te zien dat het overgrote deel van de (huis)artsen hier in meeging. Wie dienen zij eigenlijk ? De burgers of pharma (en hiermee wellicht de eigen portemonnee). Dat zou mensen moeten doen nadenken bij alles wat artsen in het vervolg adviseren.


Conclusie

Dus wat je dan dus simpelweg kunt stellen is dat de heer Vingerhoets de ivermectine niet heeft ingezet bij mensen met covid, maar bij ernstig zieke mensen, waarbij de oorzaak van de ziekte onbekend is. Er circuleren diverse mogelijke oorzaken waaronder (teveel) straling. Obesitas en diabetes spelen een rol gezien de bezetting op de IC's en natuurlijk gewoon de rol van minder zon/vitamine D, teveel binnen zitten en minder bewegen in combinatie met meer eten (feestdagen), ea. Verkoudheid en luchtweginfecties zijn echt niet nieuw verschijnsel in de wintermaanden. Het is dit keer gewoon opgeblazen en van allerlei 'nieuws' voorzien zodat 't iets nieuws, iets gevaarlijks leek.


M. Boor

Oktober 2023.