VN is probleem

De Verenigde Naties zijn het probleem

Er is een orgaan nodig dat de Rechten van de Mens verdedigt

tegen het beleid van de VN en haar leden

VN GAAN VOOR DUURZAME WERELD ?

De 2030 VN duurzame ontwikkelingsdoelen

ZIJN DE VN WEL DE JUISTE PARTIJ OM DE WERELD TE LEIDEN ?

De VN zijn opgericht in 1947. Eén van de belangrijkste doelen was het voorkomen van oorlogen.


De Rechten van de Mens, de Rechten van het Kind zijn daar, Maar wat zijn ze waard (gebleken) ? Oorlogen, armoede, honger, vluchtelingen, daklozen, arbeid in erbarmelijke omstandigheden voor een erbarmelijk (of geen) loon (denk aan de arbeiders die in Dubai werkten aan stad en stadions voor het WK). Ik denk dat we kunnen stellen dat de VN al vele decennia falen, tot op de dag van vandaag. Dus dan is deze club dus zeker niet de aangewezen partij om de mensen van deze wereld te gaan vertellen hoe te gaan leven om 17 doelen te gaan halen die allang gerealiseerd hadden moeten zijn.


HEBBEN DE BURGERS WEL DOOR WAT ER GAANDE IS ?

Er zullen weinig mensen zijn die het niet eens zijn met de duurzame ontwikkelingsdoelen. Wie wil er nu geen einde aan de armoede ? Wie wil er geen groene wereld ? En zo kun je dus vele doelen noemen die we allemaal wel vervuld willen zien. Echter, als we ze willen gaan halen op de VN-manier, dan zal dat ons de vrijheid gaan kosten. Dan 'bezit u niks en zult u blij zijn' (link). 

WAT KAN ER GEDAAN WORDEN OM DE WERELD MOOIER, EERLIJKER, GROENER, ETC TE MAKEN EN TOCH DE VRIJHEDEN VAN DE MENSEN IN STAND TE HOUDEN ?