Gemeente houdt informatie achter betreffende uw gezondheid

Waarom informeert de Gemeente Amsterdam u pas in

juli 2017 over iets wat de gezondheid van met name fietsers in Amsterdam al vele jaren schaadt ?

Wellicht (waarschijnlijk) heeft u het gemist, de nieuwsbrief van de gemeente van 11 juli 2017. Dit was dus tijdens de zomervakantie van heel veel mensen. Zelf vermoed ik dat de inhoud van deze nieuwsbrief expres voor de vakantieperiode was bewaard om de ophef zo klein mogelijk te houden.


Wat dacht u van deze zin :

“Het liefst zou Amsterdam alle scooters met een uitlaat weren, zo vies zijn ze. Vooral als je er direct achter staat is dat erg schadelijk voor de gezondheid. Ze stoten namelijk kankerverwekkende stoffen uit, zoals benzeen.”


Conclusie : de Amsterdamse fietsers (van jong tot oud, zwanger, baby, etc) worden al jaren vergiftigd op de fietspaden met medeweten van de Amsterdamse politiek.


De wethouder Zorg, Sport en Welzijn : Dhr Van der Burg

(inmiddels de stad ontvlucht en werkzaam in de 1e Kamer ; op de bres voor de burger of de multinational ?)


Dé vraag is dan : Waarom rijden deze voertuigen al jaren (te hard) in gigantische aantallen over onze wegen en fietspaden ? Nog steeds ? Waarom wordt iets dat zeer schadelijk is voor de gezondheid van mensen (kinderen, babies, etc) niet verboden ? Wie bepaalt het beleid in de stad (en de rest van het land) ?


NB: de overheid heeft een zorgplicht (dient te zorgen voor een veilige- en gezonde leefomgeving), zie hiervoor de Grondwet !


Lees meer over de Ziekmakende Stad HIER.