Amsterdam liegt corona

OOK DE GEMEENTE AMSTERDAM LIEGT MBT CIJFERS CORONAVIRUS

HOEZO BRANDHAARD ?

POSITIEVE TESTEN ZIJN GEEN BESMETTINGEN

MISINFORMATIE GEMEENTE

In de nieuwsbrief van week 40 meldt de gemeente Amsterdam de vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. Bij het lezen van het stuk zijn de 'besmettingen' opeens positieve tesen. Je ziet deze fout bij vrijwel alle gevestide media ; van de Telegraaf tot de Volkskrant en Vrij Nederland. En dat is vreemd, want het is al maanden bekend dat de gebruikte PCR-test niet geschikt is om een diagnose te stellen. Dit is ook bevestigd door de heer Van Dissel , hoofd RIVM en OMT. Op de uitslagen wordt het beleid gebaseerd én het kost de samenleving honderden miljoenen euro's.

WAAROM DEZE MISLEIDING DOOR OVERHEDEN EN MEDIA ?

In diverse artikelen ben ik hier al op ingegaan. Je kunt natuurlijk altijd stellen dat het per ongeluk is of een foutje. Maar inmiddels zitten we al sinds maart in het coronaverhaal en zouden overheden en media de burgers juiste informatie kunnen en moeten geven.


BEWUST

Daarom is mijn idee dat deze fouten bewust worden gemaakt. Dat het de bedoeling is dat mensen denken dat het om besmettingen gaat en de situatie zorgelijk. Want alleen zorgelijke en ook bange mensen laten zich maatregelen opleggen die een gigantische schade veroorzaken, veel levensvreugde wegnemen, e.a.


NIEUW NORMAAL EN VACCINEREN

En dat alles voor een 'nieuw normaal' en 'de enige weg' daar naartoe vaccineren. Enigszins vergelijkbaar met wat er tijdens de mexicaanse griep gebeurde ;

dezelfde mensen, dezelfde media, dezelfde belangen, dezelfde 'positieve gevallen', vaccinaties (met voor velen blijvende schade), vaccinatieschadeuitkeringen door de overheid (pharmaceutische industrie niet aansprakelijk voor schade door hun 'veilige vaccin'. Zie de links hieronder. Kijk vooral de uitzending van nieuwsuur over de mexicaanse griep en het bedrog daarover richting de burgers.


Marcel Boor, 9 oktober 2020


LINKS :


  • Nieuwsbrief gemeente Amsterdam ; Vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel (LINK)

  • Nieuwsuur: Leugens en manipulaties door de WHO EN RIVM rond de Mexicaanse griep in 2009 (LINK)

  • PCR-test ongeschikt voor diagnose (en toch wordt het massaal gedaan)