Tegenwerking medicatie enorme gevolgen

Hydroxychloroquine, het medicijn dat
(vrijwel) alles had kunnen voorkomen.

Waarom zijn bewezen veilige (spotgoedkope) medicijnen gevaarlijk en is een experimenteel vaccin de oplossing ?

Is een medicijn dat al 65 jaar zonder problemen wordt voorgeschreven gevaarlijk ?

Waarom kan minister De Jonge zonder problemen zeggen dat het om kwakzalverij ging ? En welke organisaties / mensen spelen nog meer een rol ?
Ziekte , overlijden , maatregelen / gevolgen door schuld ?

Waar blijven de acties van de nabestaanden ?

En nog steeds worden mensen ziek , nog steeds sterven er mensen. Onnodig ?


Het begin

Huisarts Rob Elens weet 10 mensen die beginsymptomen van covid-19 hadden met een paar dagen te genezen. Dit door een goedkoop medicijn op een bepaalde manier in te zetten in het beginstadium van covid.

Ziekte én dood én gevolgen door maatregelen door schuld ?!

Zijn Minister De Jonge, de Inspectie voor gezondheid en Jeugd, gezondheidsraad , huisartsenverenigingen en huisartsen schuldig (geweest) aan onnodige ziekte , onnodig overlijden en onnodige gevolgen van onnodige maatregelen ?


Er is medicatie ; Succesvolle huisarts wordt gestopt

Door al het nieuws omtrend de (mogelijke) vaccins zou je bijna vergeten dat er 'gewoon' medicatie is en ook was tegen covid. Huisarts Rob Elens behandelt in mei 10 mensen succesvol met HCQ. Dit doet hij volgens het Zelenko protocol. In een vroeg stadium toedienen in combinatie met zink en azythrocimine. De heer Zelenko is een arts uit New York. HCQ blijkt vooral succesvol bij vroege behandeling, met een lage dosis en in combinatie met zink. Alle mensen die hij behandelt zijn met een paar dagen weer de oude. Hij is zo enthousiast dat hij via diverse kanalen zijn resultaten deelt. In plaats van dat hij met interesse wordt benaderd door de overheid en gezondheidsinstanties, moet hij per direct van de gezondheidsraad zijn behandelingen stoppen.


Werking HCQ reeds bekend vanuit China

In een interview met Café Weltschmertz zegt Elens o.a. dat andere landen al veel eerder met hydroxy chloroquine zijn begonnen met zeer goede resultaten. Dit deden ze op adviezen vanuit China. Met andere woorden , in Nederland hadden we dit ook al veel eerder kunnen inzetten. Ook heb ik wetenschappers horen zeggen dat het middel ook al succesvol was gebruikt tijdens de uitbraak van de voorganger van dit virus Sars Cov-1 tien jaar geleden (!).


Onnodige zieken ? Onnodig overlijden ? Onnodige maatregelen ? Onnodige gevolgen ?

Gezien de resultaten met HCQ had het ziekte, overlijden en de problemen in de ziekenhuizen kunnen voorkomen en daarmee dus (vrijwel) alle maatregelen van het kabinet. Maatregelen die overigens toch geen wetenschappelijke onderbouwing kennen. Rob Elens is er van overtuigd, gezien ook de resultaten die elders in de wereld zijn gehaald met HCQ. Daarmee hadden dus alle gevolgen van de maatregelen dus ook kunnen worden voorkomen. Gaat u voor uzelf maar eens na wat u allemaal wel had kunnen en mogen doen. Geen economische schade , geen onnodige zieken , geen onnodige doden , geen zorguitstel (en dus ook daar geen onnodige zieken en doden) , wél vakanties , wél introductieweken voor studenten , wél een mooi afscheid van je lagere school , wél sportevenementen , wél festivals , wél een drankje pakken op het terras , wel examenfeestjes , gewoon naar school zonder mondkapjes en geen leerachterstanden , wél gewoon doorwerken , geen toename van armoede en honger (ruim 100 miljoen extra hongerdoden verwacht = genocide ?) , wel afscheid kunnen nemen van een geliefde (of voorkoming van het overlijden),  etc.


Interview met Rob Elens (en lees welke organisaties , mensen , clubs tegen het gebruik waren) : LINK

Zie hier een interview met Rob Elens bij Café Weltschmertz: LINK


Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd raadt HCQ af : LINK


“Hydroxy Chloroquine is kwakzalverij”

Mede met deze uitspraak kunnen we stellen dat Minister Hugo de Jonge één van de hoofdverantwoordelijken is voor alle gevolgen van het niet gebruiken van HCQ. Waarom was deze minister niet geïnteresseerd in een (mogelijk) medicijn in tijden dat een dodelijk virus slachtoffers eiste en de zorg onder enorme druk zette ? Is dat niet vreemd voor een Minister van VWS ? Waarom wil(de) hij niet kijken of dit middel inderdaad ziekte en dood kon voorkomen ? Wil(de) hij ons land niet van de maatregelen en dus de gevolgen bevrijden ? Wil(de) hij niet dat mensen die geïnfecteerd raken met het coronavirus uit het ziekenhuis en van de IC af blijven ? Wil(de) hij niet dat mensen werden en worden gered van de dood door covid ? Wilde hij niet dat het vaccin onnodig werd ?


Waarom zou HCQ verboden moeten worden ?

Een medicijn tegen Covid had de versnelde ontwikkeling van een vaccin niet toegestaan. Dit terwijl vaccineren juist het doel was.  Normaal duurt die ontwikkeling een jaar of tien. Nu is er zelfs sprake van een nieuwe techniiek ; niet een verzwakte vorm van het virus wordt ingespoten om een immuunreactie uit te lokken, maar mRNA die je eigen cellen zal aanzetten tot het aanmaken van een eiwit. Dat eiwit zal zich aan de buitenkant van die cel vestigen zodat je immuunsysteem die cel als vijandig gaat zien en je immuunsysteem zal reageren. Dus je immuunsysteem gaat eigen cellen aanvallen. Specialisten zijn dan ook bang dat auto-immuunziekten zullen ontstaan.


Groepsimmuniteit door vaccins

Waar normaal de verspreiding van een virus zorgt voor groepsimmuniteit, moet dat dit keer gebeuren door een vaccin. Dat roept de heer De Jonge al sinds maart. Terwijl wetenschappers nog bezig zijn met het inschatten van de situatie, weet De Jonge al dat vaccineren de enige uitweg is. Voor een type virus waarvoor nog nooit een vaccin is ontwikkeld. Toch knap voor een basisschoolleraar om dat al in een zo'n vroeg stadium te weten (en een teken dat het van begin af aan het plan was). Het is bekend dat er een enorme lobby gaande is om de gehele wereldbevolking te vaccineren ; de pharmaceutische industrie , Bill en Melinda Gates Foundation , Clinton Foundation , WHO , World Economic Forum (zie ook de leden) , EU (waar de lobby regeert) , Den Haag (waar de lobby regeert) , etc. En daar past HCQ niet in; een goedkoop en uiterst veilig medicijn (al 65 jaar voorgeschreven voor o.a. Malaria). Er is namelijk een regel dat als er een medicijn is / geweest zou zijn , de versnelde ontwikkelingen van de vaccins gestopt hadden moeten worden.


Wel experimentele vaccins

Deze vaccins zijn / zijn niet goedgekeurd, maar krijgen een 'toestemming i.v.m. Noodsituatie'. Dus ze mogen gegeven gaan worden zonder dat alle veiligheidstesten zijn afgerond. Dierproeven zijn bijvoorbeeld overgeslagen. Er zo is er o.a. ook niet onderzocht bij het Pfizer Biontec vaccin of het invloed heeft op de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen, of het invloed heeft op de moedermelk , of het besmetting en besmettelijkheid tegengaat, etc. Dus een experimenteel vaccin mag gegeven worden in verband met een noodsituatie (die er dus niet is), maar een veilig medicijn wordt verboden en is 'mogelijk gevaarlijk' ?


Inmiddels mag HCQ weer voorgeschreven worden , maar de huisartsenverenigingen LHV en NHG raden 't nog steeds af. Ik ben erg benieuwd wat deze verenigingen gaan zeggen m.b.t de vaccins. Niet gevaarlijk ? Niet afraden ? Ik heb die geluiden nog niet gehoord. Ze doen dus mee met de politiek, de lobby. Overigens lijkt het erop dat artsen ook blaam treft ; als je als arts weet dat er (mogelijk) medicatie is tegen een virus dat dodelijk kan zijn, dan lijkt me dat je dat dan moet gaan inzetten. Zelfs als je vereniging dat afraadt.


Het gaat niet om (uw) gezondheid

Duidelijk is dat er een onderzoek moet worden ingesteld naar het handelen van de Minister van VWS De Jonge, het kabinet, de Inspectie voor Gezondheid en Jeugd, de gezondheidsraad , de huisartsenverenigingen , de (huis)artsen. Is de mogelijkheid om de corona-maatregelen te kunnen beëindigen bewust geblokkeerd / gefrustreerd ? Moest de weg naar vaccineren opengehouden worden ? Hoeveel schade , ziekte en overlijden heeft dat veroorzaakt ? Inmiddels weten we eigenlijk wel dat het niet om gezondheid draait. We horen de overheid er helemaal niet over. Goed eten , bewegen , naar buiten gaan , frisse lucht , zon , etc. Wellicht is een gezonde bevolking niet zo interessant voor invloedrijke bedrijven; valt weinig aan te verdienen. Tenzij je ze allemaal kunt gaan vaccineren. En met een experimenteel vaccin zou die gezondheid zomaar eens kunnen verdwijnen. Voor mensen met een prima gesteldheid en dus een minieme kans op ziekte dus een slechte optie, wellicht voor iedereen wel. Want er is HCQ (of alternatief Quercitine) met zink. En sinds korter een (wellicht beter) alternatief dat ook lijkt te werken in latere stadia van covid, ivermectine. Check de links onder dit artikel voor meer informatie.


Marcel Boor , 23 december 2020.


LINKS :


  • Pharmaceut Zeewolde heeft middel dat gevolgen corona verlicht (28 feb 2020) : (LINK)

  • Medicijn opgenomen in voorlopig behandeladvies coronavirus : (LINK)

  • WHO stopt proef malariamedicijn bij COVID-19 : (LINK)Een overzicht van alle studies die gedaan zijn met HCQ : LINK

HCQ blijkt dus niet in alle studies succesvol. Het hangt samen met het moment van behandelen (vroeg) , de hoeveelheid die je toedient (lage dosis) en ook vooral de combinatie met zink.


Website om zelf stappen te nemen om jezelf te beschermen tegen covid : LINK

https://zelfzorgcovid19.nl/


Zelenko protocol voor gebruik hydroxy chloroquine : LINK


Hydroxy Chloroquine an extremely safe medicine , dr Gold , U.S. : LINK (vanaf 4 min 55 sec)


Duitse onderzoekers brengen studie uit naar de covid 19 behandelresultaten van dr Zelenko uit New York : LINK


Nederlands onderzoek toont belangrijk positief effect hcq aan, 53 minder ic-opnames : LINK


Covid-19-behandelresultaten Marokko superieur aan die van nederland : LINK


Volgens een nieuwe Amerikaanse studie helpt malariamiddel toch tegen corona : LINK


Hydroxychloroquine given early helped coronavirus patients study finds : LINK


Artsen Isala : antimalariamiddel hydroxychloroquine wel effectief tegen corona : LINK

“Het antimalariamiddel hydroxychloroquine leidt bij COVID-19 patiënten op de verpleegafdeling tot significant betere resultaten dan tot dusver gedacht. De kans op overplaatsing naar de IC ligt 53 procent lager dan bij patiënten die geen behandeling kregen. Dit blijkt uit landelijk retrospectief onderzoek onder 1064 patiënten. Dr. Jolanda Lammers en dr. Paul Groeneveld, onderzoekers en internist-infectiologen in het Zwolse Isala, spreken van een verrassend resultaat.” (niet echt verrassend, want dit was al bekend. Maar dit was natuurlijk door de media en door de overheid afgedaan als onzin. En inmiddels is duidelijk dat die media en overheid de boel bij elkaar liegen om maar die vaccins te kunnen slijten aan de burgers.)
Huisarts Rob Elens had dus gelijk en had dus nooit gestopt mogen worden. Sterker nog, alle huisartsen hadden direct de medicatie toe moeten gaan passen. Hoeveel zieken , doden en schade had dat gescheeld ? Nog steeds raden huisartsenverenigingen het gebruik van Hydroxychloroquine af !

Zie ook : Huisartsengenootschap geërgerd over brief voor gebruik hydroxychloroquine : LINK


Ook Nederlandse studie toont aan dat hydroxychloroquine niet helpt bij coronavirus : LINK


Waarom hydroxychloroquine geen kansrijk middel tegen covid-19 meer is : LINK


Novartis halts covid-19 hcq study : LINK

Negatief , maar belangen (voorkomt vaccineren en lage marges)


Een nog beter medicijn ; Ivermectine

Inmiddels is er een ander medicijn ontdekt dat goede resultaten heeft tegen covid. Een bestaand medicijn , een goedkoop medicijn. Dat scheelt dus testen op veiligheid (net als bij HCQ) , wat maakt dat het direct ingezet kan worden. Maar ook hier weer de strijd of het wel of niet werkt. Zelfs al ligt de waarheid in het midden , dan helpt het dus deels. Voor Nederland zou dat al voldoende zijn om de zorg niet te overbelasten en dus de maatregelen los te laten. En al kun je maar 10 % van de covidpatienten redden. Dan is dat toch ook al genoeg om het middel in te zetten ?


MSD: ivermectine bij COVID-19 niet geschikt (MSD is producent medicijnen , ivermectine zeer goedkoop) : LINK


'This was a gift to us': Ivermectin effective for COVID-19 prophylaxis, treatment : LINK


A five day course of ivermectin for the treatment of COVID-19 may reduce the duration of illness : LINK