Covid wat niet benoemd mag worden

COVID-19 : WAT NIET WORDT BENOEMD DOOR MAINSTREAM- EN NIEUWE MEDIA

COVID-19 EN DE OPKOMST VAN NIEUWE MEDIA

De zogenaamde covid 19-pandemie en de bizarre maatregelen die daarop volgden zorgden voor de opkomst van diverse nieuwe media. VirusWaarheid (nu Voor Waarheid), Ongehoord Nederland, BLCKBX, De Andere Krant, Gezond Verstand Magazine. Geen verspreiding van (meer) angst met betrekking tot een virus, maar informatie over dit virus, of het wel gevaarlijk was, of de maatregelen wel logisch waren, ea. De gevestigde media waren al niet meer te vertrouwen met hun angstzaaien en het citeren van 'de experrts', alsof er maar een handjevol van was (Mw Koopmans, . De data bestond met name uit aantallen 'gevallen' van covid. Ook veel overlijdens werden aan covid geweten, terwijl het niet eens mogelijk was om een diagnose daarvoor te stellen. Er was een gevaarlijk virus en een positief testje zou aangeven dat je dat virus met je meedroeg en anderen zou kunnen besmetten (lees: infecteren), en dus ziek kon maken.

WELK VIRUS ?

Maar was er wel een virus ? Veel wetenschappers vragen zich af of er wel een virus was. Sterker nog, of er wel virussen bestaan. Nee, dit zult u niet vernemen in de reguliere media. En verrassend genoeg, ook niet in de nieuwe media die tijdens de 'coronatijd' is ontstaan. De discussie is overigens niet nieuw, maar is tijdens 'corona' weer nieuw leven ingeblazen. De ontkenners vragen om het bewijs van een geïsoleerd/gepurificeerd virus. Allleen dan kun je via een experiment kijken of dit virus een bepaalde ziekte veroorzaakt; een groep blootstellen aan het virus en een controlegroep blootstellen aan een placebo. Echter is dit bij geen één vermeende virusaandoening gebeurd. Denk hierbij ook aan influenza, AIDS, de mazelen, ea.


VIRUS, PANDEMIE, GESLEUTEL AAN EEN VIRUS, GELEKT UIT LABORATORIUM, ETC.

Als het bestaan van een virus niet aangetoond kan worden, dat geldt dat dus ook voor theorieën die uitgaan van een (ziekmakend) virus. Denk aan de verhalen over dat het virus gelekt zou zijn uit een laboratorium, of dat het virus via aerosolen werd verspreid in plaats van via druppeltjes (docu 'Dood door schuld' van Maurice de Hond). DOORGESLAGEN "UBERWAPPIES"

Ook Willem Engel blijft erbij dat er sprake was van een virus. Geen gevaarlijk virus, maar er was er wel één. Tevens blijft de 'gain of function' bij hem in beeld. Dat wil zeggen dat er aan virussen gesleuteld is om er bepaalde eigenschappen. In het programma BLCKBX stelt Engel dat er mensen zijn doorgeslagen en dat er zelfs mensen zijn die het bestaan van virussen ontkennen. Zoals eerder gesteld is het ontkennen van virussen (of beter, het vragen om bewijzen van virussen) niet nieuw. En het zijn 'gewoon' artsen en wetenschappers die dat doen.
Interessant in deze is dat Sasha Latipova ook inmiddels stelt dat er geen sprake is van een virus, eerder van vergiftiging. Engel interviewde deze dame diverse malen, o.a. over dat de kwaliteit van de injecties niet constant was. Dus nu is deze dame opeens een 'überwappie'. Ze heeft 25 jaar eigen bedrijven gehad die werk deden in opdracht van de pharmaceutische industrie. 


GEEN VIRUS, GEEN PANDEMIE

Als er geen virus is, dan is er dus ook geen sprake van infectie, en ook geen sprake van een pandemie. Dus dan is het natuurlijk onzinnig om de WHO enorm veel macht te geven als zij een 'pandemie' uitroepen. Sterker nog, alleen het vermoeden is al voldoende om de noodtoestand in werking te stellen. Wat de gevolgen kunnen zijn weten we inmiddels. Sluiting van winkels, scholen en bedrijven, reisrestricties, bewegingsrestricties, het niet meer mogen bezoeken van vrienden en familie, geen feestjes, geen bruiloften, geen begrafenissen meer bijwonen, etc. En dat allemaal vanwege het vermoeden van iets waarvan het bestaan niet bewezen kan worden. 

REFERENTIES:

  •  Interview met Sasha Latipova m.b.t. 'Covid-19' (Link)
  • Gain of Function garbage - Dr Sam & Mark Bailey (Link)
  • Waarom Corona en Covid niet bestaan (Link)