Geen keus

Rutte : "ER IS GEEN KEUS !"

Waarom zou hij geen keus hebben ?

Nog steeds blijft de overheid inzetten op maatregelen die bewezen GEEN invloed hebben op de virusverspreiding ; lock down , mondkapjes , 1,5 meter , ea.


Dingen die bewezen WEL werken worden tegengewerkt ; hospitaalschip , noodhospitaals (afgebroken) , hydroxy chloroquine en zink (als gevaarlijk bestempeld , echter al 65 jaar verkrijgbaar zonder problemen , met name ivm malaria, maar ook lupus en reuma) , ivermectine (ook alweer tijdje in gebruik als medicijn en goede resultaten in beginstadium , maar ook later).

Waarom dan geen keus ?

Nederland zit al vele maanden in een situatie die alleen maar schade doet, terwijl het bewezen geen invloed heeft op virusverspreiding. Zeker niet als een virus al door de samenleving gaat. Redenen als de 'Engelse variant' en 'besmettelijkheid' zijn onzin. Coronavirussen muteren en er zijn al duizenden varianten, zo niet meer. En besmettelijkheid zegt natuurlijk niks. De vraag is of mensen er ziek van worden en er wellicht aan sterven. Nu zijn er altijd redenen waardoor de erg verzwakte mensen sterven. Een virus is daar één van. Vaak spelen er ook al andere aandoeningen, die nog steeds niet in de statistieken tot uitdrukking worden gebracht.


Waarom worden de dingen (medicatie , hospitaalschip , noodhospitalen) die wel een rol kunnen spelen in het verminderen van ziekte , dood en druk op de zorg genegeerd en aan de kant geschoven ?

Het dienen van de elite

Het negeren van de keus die Rutte wel heeft geeft te denken. Al die schade en ellende, totaal onnodig. En toch doet hij het, én gaat de meerderheid van de Tweede Kamer hier in mee. Waarom ?


Zoals bij alle 'onbegrijpelijke' zaken weet je dat er sprake is van lobby. Dat heb ik ook al beschreven in de inleiding. Grote bedrijven en multinationals beslissen. Dus laten we eens kijken welke bedrijven en organisaties er baat hebben bij de keuze van Rutte (en Merkel , en Macron , en Johnson , en Trudeau , en Biden , en .... etc).Geld en macht ; wie profiteren ?


 • De testproducenten en uitvoerders
  Er worden miljarden verdiend met het testen. En dat m.b.v. een test
  die geen diagnose kan stellen.

Wereldleiders en Klaus Schwab van het World Economic Forum die streven naar een 'Great Reset'

 • De vaccin-fabricanten en partners en investeerders
  De hele wereld moet gevaccineerd worden. En dat met een 'vaccin' (het is genetische manipulatie) waarvan de werkingen en bijwerkingen nog onbekend zijn. Testen duurt tot in 2023. De mensen doen dus mee aan het testtraject. Grote investeerder in dit geheel is o.a. Bill Gates. Maar ook bijv. de Clinton Foundation. Investeren, maar dan vanuit filantropie. Ook zeer winstgevend.


 • De makers van de gewenste corona-paspoorten
  Ik geloof dat o.a. microsoft daar mee bezig is. Zelf denk ik dat het paspoort al gereed is gezien de planning van het geleel en de nauwe betrokkenheid van Bill Gates.


 • De bedenkers en uitvoerders van 'het nieuwe normaal' en zij die daar
  voordeel bij hebben
  Tja, wat gaat dit precies inhouden ? Een bezoekje aan de website van het World Economic Forum geeft wellicht inzichten. Kijk ook meteen even naar wie de partners zijn van deze organisatie.Hoofdrol voor de (gevestigde) media

Zonder de angstcampagne voor het virus en de promotiecampagne van het 'vaccin' (het is genetische manipulatie) was het nooit zover gekomen. Tevens hadden ze moeten berichten van de medicijnen die er zijn voor Covid, al vanaf het begin.


Van overheden en bedrijven weet je dat ze meer macht willen hebben , meer winst willen maken , meer controle over de mensen willen hebben. Maar van media verwacht je dat ze kritisch naar ontwikkelingen kijken en de burgers daarvan op de hoogte stellen. Dat is dus totaal niet gebeurd. Maar inmiddels zijn deze media ook meer bedrijven geworden en lijkt het er sterk op dat ze ook voordeel hebben bij het nieuwe normaal en bij vaccineren.


Opkomst nieuwe media

En daarom moeten we dus ook onze informatie halen op andere kanalen , bij andere media. Ook daar komen specialisten aan het woord : doktoren , wetenschappers , micro biologen , economen , etc. Er zijn er veel meer dan die handvol die elke keer weer bij de NPO of Jinek aan tafel zitten. Echt waar. Waarom denkt u dat deze praatprogramma's (Op1 en Jinek) veelal dezelfde mensen aan tafel hebben zitten. Wel Willem Engel een wappie noemen , maar hem niet uitnodigen. Daar zou zomaar een reden voor kunnen zijn. Wellicht zegt Engel wel dingen die de kijker uit de hypnose halen. Dingen waarvan de kijker zegt van 'hé, waarom hoor ik dat nu pas ?'.

Links :


Alle maatregelen onnodig , geen invloed op virusverspreiding : LINK


Er is medicatie , deze wordt onderdrukt met ziekte, overlijden en onnodige maatregelen/gevolgen tot gevolg : LINK


The Great Reset (you'll own nothing but will be happy), uitleg door professor Bob de Wit : LINK


Partners van het World Economic Forum : LINK (scroll naar onderkant pagina en zie welke bedrijven meedoen aan een reset van de manier van leven)