Liegende overheid en media

Hoe media en overheid nog steeds de burgers misinformeren ; schuldig aan onnodige maatregelen.

Overheid en media blijven maar liegen over 'besmettingen'

In de Telegraaf stond weer een prachtig staaltje van misinformatie. Het ging om een dame die gevaccineerd was en vervolgens, net als voor de vaccinatie, positief werd getest. Nu zeggen RIVM en media nog steeds dat een positieve test een besmetting is. Dit is allang bewezen onzin. Zelfs bevestigd door OMT-lid Marion Koopmans. Tevens is van de zogenaamde vaccins (het is gen-therapie) bekend dat ze experimenteel zijn én nog in testfase. Dus wie zegt dat ze werken weet meer dan de fabrikant.

Waarheid voor uw geld: u betaalt voor een krant die bewust misinformeert

De Telegraaf noemt het 'pech' voor de dame in kwestie. Maar natuurlijk heeft het niks met pech te maken. We worden belazerd door de overheid en in dit geval de Telegraaf. Ze weten hoe 't zit en blijven u de onwaarheid verkondigen. Waarom eisen de lezers van de Telegraaf geen waarheid voor hun geld ? En hoe zit 't met de adverteerders ? Willen die geassocieerd worden met een krant die bewust de lezers misinformeert ? Misinformatie die zorgt voor maatregelen én dus voor de gevolgen ?


Oorzaak en gevolgen ; Misinformatie leidt tot maatregelen

En maatregelen tot ongemak, verlies aan levensmomenten en tot enorme schade. Welke schade en ongemakken heeft u ervaren het afgelopen jaar ? Wat als de overheid en media dit bewust organiseren voor een bepaalde agenda van een politieke en zakelijke elite, en dus niet i.v.m. een virus ? Zou u zich niet onwijs belazerd voelen ?


Want als die positieve testen geen besmettingen zijn, en een eventuele besmetting nog lang niet betekent dat iemand besmettelijk is, wat is dan de reden om alle maatregelen in stand te houden ?


Voorkom meer gemis en informeer uzelf

Wellicht is het tijd om u open te stellen voor een andere realiteit. Niet klakkeloos aannemen, maar gewoon op zoek gaan naar de feiten en de wetenschap. Want dat handjevol mensen dat achter gesloten deuren beslist over u, uw kinderen, uw toekomst, e.a. is niet representatief voor 'de wetenschap'. En doe dit voordat u weer een zomerseizoen aan maatregelen gebonden bent. Eén verloren zomer is meer dan genoeg. En de schade, ook al merkt u het wellicht (nog) niet, is extreem groot.


M. Boor , 19 maart 2021.


Links :

  • Zorgmedewerker besmet, gevaccineerd en vervolgens weer besmet : LINK

  • Waarom alle maatregelen onnodig zijn (geweest) : LINK

  • Verbod op en frustreren van medicatie tegen Covid; ziekte, overlijden en maatregelen (en dus gevolgen) door schuld ?! : LINK
  • Maatregelen bewezen onzinnig m.b.t. virusverspreiding : LINK