41. Er is geen covid-19 meer

Er is geen Covid 19-virus meer
5 punten die dat aantonen

EVEN DE REDENEN OP EEN RIJTJE :


  1. Het is zomer. Coronavirussen zijn hier niet in de zomer. Die zijn er alleen aan het einde van de griepperiode grofweg tussen maart en juni, elk jaar weer. (LINK)

  2. De 'besmettingen' waarover je hoort vanuit de media en de overheid zijn positieve testen. Dit zegt nog (lang) niet dat je besmet bent met het covid-19 virus (LINK). Het kan een oud virus zijn, een ander virus, maar ook een foutje van de test. De foutmarge van de test bij mensen die geen klachten hebben ligt tussen de 1 en 2 %. Het aantal mensen dat positief test ligt rond de 1 %. M.a.w. we hebben te maken met 'valse positieven' (zie ook punt 3).

  3. Ook de heer Gommers van het OMT stelt dat je alleen mensen moet testen die symptomen hebben die op covid-19 wijzen. Van de mensen met acute keelklachten test 0 % (!!!) positief op Covid-19. Ze hebben met name te maken met een rhino-virus. (LINK)

  4. De grafieken van het RIVM zijn duidelijk ; veel 'besmettingen' (zie punt 2) en vrijwel) geen ziekenhuisopnamen of overlijden vanwege Covid-19. (LINK)

  5. Mondkapjes houden geen virusdeeltjes tegen. Kijk vooral eens hoe mensen erbij lopen die in een laboratorium werken met virussen. (LINK)

    En je moet je ook afvragen of je gezonde mensen wilt onthouden van virussen. Ze schijnen een onmisbare rol te spelen in het leven. Ze waren er ook al voordat wij er als mensen waren , dus voor verspreiding hebben ze ons niet nodig. Zij hebben mede mogelijk gemaakt dat we zijn wat we zijn. We hebben honderden virussen in ons. Ik heb vernomen dat we zonder niet zouden kunnen leven. Ook bacteriën zijn onmisbaar voor ons. Gezond wil niet zeggen dat je geen Covid-19 hebt. Gezond wil zeggen dat je in symbiose kan leven met virussen en bacteriën. (zie dit intervieuw met Zach Bush over virussen e.a. LINK)

DE GESCHIEDENIS HERHAALT ZICH

Mocht u denken dat dit complotdenken is, zie dan deze uitzending van Nieuwsuur m.b.t. leugens e.a. tijdens die Mexicaanse griep (LINK). Ook daar werd aangestuurd op vaccineren met veel schade bij kinderen tot gevolg. Die schade is door de Nederlanders betaald, de vaccin-producent was niet aansprakelijk. Ook nu is dat al zo geregeld, de producent van een vaccin is niet aansprakelijk voor eventuele vaccinatieschade. En let op , dezelfde meneer Osterhaus speelt ook nu weer een hoofdrol ! Centjes ten koste van u en uw kinderen. En hij kan het gewoon weer doen.


DUS ...

Denk eens aan deze punten mocht u bijvoorbeeld lezen dat er een school dicht moet vanwege een 'besmetting'. De media maken u bang en onrustig en brengen onjuiste informatie. Dit komt overeen met wat er enige jaren gebeurde bij de mexicaanse griep. Veel paniek vooraf voor wat bleek een virusje van niks. Wel veel vaccins aangeschaft (veel centjes voro o.a. de heer Ab Osterhaus, nog steeds veel gevraagde gast door de media) die veel kinderen een onherstelbare aandoening hebben bezorgd.


Ga die connectie zien ; virologen (dierenartsen die geen eed van Hippocrates hebben afgelegd) , vaccin-industrie (krijgen honderden miljoenen en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele negatieve gevolgen) , media (liegen om zo de maatregelen te rechtvaardigen) , overheid (liegen en sturen vanaf het begin al aan op vaccineren, met alle mogelijke gevolgen van dien). Voor onze zorgmedewerkers applaus, voor de vaccin-industrie honderden miljoenen. Het is allemaal zo duidelijk.


Marcel Boor , 26 augustus 2020.


LINKS :

  • Zie hier de uitzending van Nieuwsuur m.b.t. gang van zaken bij de Mexicaanse griep (LINK).

  • Over de tweede golf (die niet is) , angst , mondkapjes. Pierre Capel (LINK)