Vaccineren gevaarlijk experiment

Gevaccineerden zijn of worden juist het gevaar.

EXPERIMENT OP DE MENSHEID

vaccin is nog in testfase tot in 2023

De bijwerkingen waarvan de media berichten zijn die bijwerkingen die normaliter na vaccinatie optreden. De gevaren zitten voornamelijk in de bijwerkingen op langere termijn ;

  • ontwikkelen zich auto-immuunziekten ?
  • gaat het lichaam over-reageren als het in contact komt met een nieuw coronavirus ?


Dit terwijl de werking ook nog niet eens bekend is.

Maar nee, dat vaccineren was/is blijkbaar een beter idee. Voor wie zou dat nu beter zijn ?


Tevens krijg je nu iets vreemds ; bij de natuurlijke vorming van groepsimmuniteit kun je de kwetsbaren en ouderen ontzien. Nu staat zij bovenaan de lijst om een experimenteel goedje in zich gespoten te krijgen. Dus de mensen met een zwak(ker) immuunsysteem moeten nu weerstand gaan bieden. Wat als dat immuunsysteem dat niet aankan ? Ik heb experts ook horen zeggen dat het vaccin (gen therapie) niet aangeraden wordt voor mensen met zwak immuunsysteem. We hebben het nu ook niet over een 'traditioneel' vaccin waarbij een verzwakte vorm van het virus wordt ingespoten om een immuunreactie te krijgen. Het virus is namelijk (nog) niet geïsoleerd en het bestaan dus onbewezen. En het virus muteert snel , dus welk virus (als je het isoleert) moet je dan inspuiten. Nu wordt er mRNA ingespoten dat je eigen cellen moet aanzetten een bepaald eiwit te produceren. Dit eiwit gaat zich dan nestelen aan de celwant waar het immuunsysteem dan op gaat reageren. Dus eigen cellen worden dan als vijandig gezien. Specialisten waarschuwen dan ook voor auto-immuunziekten als gevolg van dit 'vaccin'.


Met andere woorden ; de overheid voert een beleid dat totaal onlogisch is en slechts in het voordeel is van een klein aantal mensen en organisaties ; de pharmaceutische- en ook de tech-industrie ; de grote bedrijven en ketens die winststijgingen hebben bewerkstelligt (de kleine bedrijven, werknemers, ZZP-ers hebben over het algemeen verlies gemaakt of zijn failliet geraakt).


Zoals ik al in m'n inleiding schrijf, de lobby regeert. We leven al vele jaren in een corporatocratie. Niet de burgers worden gediend, maar de WHO, VN, EU, ea waar de lobby bepaalt.


Dit jaar is niet anders. Het is nog duidelijker dan voorheen. Nu moet nog die angstsluier optrekken die over een groot deel van de mensen hangt. Angst voor iets dat minder gevaarlijk is dan een ritje met de auto of fiets , minder gevaarlijk dan ziekten als kanker en hart- en vaatziekten en ook minder gevaarlijk dan een experimenteel vaccin. Dat de media , bepaalde specialisten , de overheid , ea u anders willen doen geloven heeft de eerder genoemde reden. Zij dienen niet u, maar die partijen die baat hebben bij. En we hebben het niet zolang geleden al eerder meegemaakt. Weet u nog van die Mexicaanse griep ? Hieronder een linkje naar een uitzending van nieuwsuur om uw geheugen op te frissen. Hopelijk wordt u dan ook wakker , mocht dat nog niet het geval zijn.


Nieuwsuur: Leugens en manipulaties door de WHO EN RIVM rond de Mexicaanse griep in 2009 : LINK


Dus zal die prik bedoeld zijn om u beter te maken ?