Houtkachels-covid-kanker

Meer houtkachels ;

meer kanker en meer luchtweginfecties ?

Waarom staat de overheid dit toe ? Moet de zorg niet beschermd worden ?

Ook hier weer een duidelijk voorbeeld dat de regering/overheid totaal niks geven om de gezondheid van de burgers, en daarmee om de druk op de zorg. Het blijven toestaan van houtkachels gaat zorgen voor meer ziekte en dus ook weer meer druk op de ziekenhuizen. En dat in de winterperiode wanneer de druk op de zorg toch al verhoogd is.


Maar zoals met alle zaken die tegenstrijdig lijken is ook dit weer te verklaren met lobby. Dit keer waarschijnlijk niet van de houthandelaren, maar van partijen die baat hebben bij ziekte. Sinds begin 2020 zit er ook nog een hele agenda van de Verenigde Naties (VN) - World Economic Forum (WEF) - Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) - e.a. Natuurlijk zijn de pharmaceutische- en techbedrijven betrokken bij de injecties, evenals machtige partijen als de Bill & Melinda Gates Foundation.


Hier kun je dus de vraag stellen : wat is nu eigenlijk de oorzaak van Covid (luchtweginfectie) ? Een virus ? Of de vervuiling, stress, ondervoeding (kwaliteit), en andere stressfactoren op onze lichamen en psychen ? Het lijkt eerder op het laatste. En virussen (ook wel exosomen) lijken een rol te spelen in de ontgifting en de communicatie tussen lichamen.


Dus de logica van het beleid is weer totaal zoek, tenzij je dingen van de kant van de politieke- en zakelijke elite bekijkt.


Marcel Boor

Amsterdam, 21 oktober 2021


Links:


- GGD ; houtrook en gezondheid (LINK)


- Vraag naar haardhout en houtkachels op marktplaats verdubbeld (LINK)


- Run op haardhout (LINK)