Formatiebesprekingen

Vinden er werkelijk formatiebesprekingen plaats ? Waarom kunnen we deze niet gewoon live volgen ? 

HARD TEGEN HARD

Als we de Telegraaf mogen geloven gaat het bij de formatiebesprekingen voor een nieuwe regering hard tegen hard.

Maar het blijft natuurlijk gissen wat er werkelijk gebeurt binnenskamers. Wellicht hebben ze het wel over het weer. Lekker kopje koffie erbij en dan weer naar buiten over hoe moeizaam de vorderingen verlopen. Maar natuurlijk gaat 't de goede kant op. De mensen toch wat hoop geven.


POPPENKAST

Zelf geloof ik 't allemaal niet meer. Als Nederland een echte democratie was dan waren die gesprekken gewoon live to volgen. Dan kun je zien we waarvoor strijd. Handig voor volgende verkiezingen nietwaar ?!

DEMISSIONAIR KABINET REGEERT RUSTIG DOOR

En terwijl de politici, gekozen door de Nederlanders, hard spel spelen bij de formatiebesprekingen (zo luid het verhaal), regeert het demissionaire kabinet lekker verder. Het geld vliegt het land uit naar bijv. de Oekraïne. Het land stroomt volg met vluchtelingen, met alle gevolgen van dien. Om maar wat zaken te noemen. En Pia Dijkstra gaat ook nog eens, tegen de wil van de Kamer in, instemmen bij de WHO met een pandemieverdrag. Deze WHO zwaait dan met de scepter mocht er een pandemie uitgeroepen worden. En daarvoor hoeft er niet eens een pandemie te zijn. Pandemieën bestaan immers niet, geen bewijs voor. Lees hier hoe dat zit.


M. Boor

13 mei 2024.


Referenties:

  • Emoties en zorgen in eindfase formatie, maar steeds meer seinen op groen (Link)

  • De onzin van een pandemieverdrag  (Link)