'Corona' bestaat niet

'CORONA' BESTAAT NIET

DEFINITIES doen er toe

'VACCINS' TEGEN CORONA

Dit stond op de uitnodiging voor de injecties tegen ... ja tegen wat eigenlijk. Want wat is 'corona' eigenlijk ? Volgens zeggen was er een nieuw coronavirus en als je ziek werd dan had je covid. Dus waarom een vaccin tegen corona ?

WAAROM DEZE MISLEIDING DOOR WETENSCHAPPERS, OVERHEDEN EN MEDIA ?

Een nieuw coronavirus dus, te weten Sars cov-2. En als je geïnfecteerd werd met dat virus, dan bestond de kans (van rond de 0,1%) dat je ziek zou worden en dat heet(te) dan covid.


'Corona' is dus niks. Er zijn volgens zeggen coronavirussen, maar dat is het dan ook wel. En als je dan ziek zou worden als gevolg van een virusinfectie dan heet dat SARS, MERS, ea.Een aandoending of ziekte is het dus niet. Toch werd het te pas en onpas gebruikt. Overheden, media, zelfs artsen en specialisten slaan hier de plank weer flink mis. Vaccins tegen corona bestaan dus niet. En het bleken ook geen vaccins te zijn overigens.


BEWUST GEBRUIK VAN HET WOORD CORONA

Inmiddels weten we dat de burgers van de wereld op vele manieren voor de gek zijn gehouden om ze op die maner te bewegen om een experimentele prik te nemen. Hierbij past ook het onjuist aanduiden van dingen. Draagt bij aan de algehele verwarring. Net als de 'vaccins' geen vaccins waren, maar mRNA-injecties (of wat er ook allemaal in zat).


NB: bij het schrjven van dit artikel ga ik er vanuit dat er virussen bestaan en dat virussen ziek kunnen maken. In de wetenschap bestaat geen consensus daarover. Zie de links onder dit artikel.De online medische webshop maakt er helemaal een potje van. Allereerst stellen ze dat het coronavirus een verzamelnaam is voor allerlei ziektes als MERS en SARS. En ik maar denken dat virussen ziektes kunnen veroorzaken. Maar nee, hier zijn het ziektes.


Een alinea verder ligt het opeens iets anders. Corona is nu een verzamelnaam voor verschillende virussen. Zo heb je SARS-cov, MERS-cov en natuurlijk SARS-cov-2.NIEUW NORMAAL EN VACCINERENMarcel Boor,  juli 2023


LINKS :


  • Wat is corona ? (link)