12. Doel en middel overheid en RIVM

OVERHEID EN RIVM HALEN DOEL EN MIDDEL DOOR ELKAAR , BEWUST ?

IMMUNITEIT MOET HET DOEL ZIJN

Vaccinatie kan daar een rol bij spelen

Bij het schrijven van dit artikel ga ik er vanuit dat een virus een besmettelijk iets is en overdraagbaar is van persoon naar persoon. De aanwijzingen nemen toe dat een virus een produkt is van een cel die zich aan het ontgiften is, dus van binnenuit komt. Als dat laatste zo is, dan zijn vrijwel alle maatregelen onnodig (geweest).


Doel en middel

Net als in een ander artikel grijp ik terug naar de uitspraken van Premier Rutte tijdens zijn eerste toespraak. Hierin zei hij dat groepsimmuniteit het doel was. Ik blijf erbij dat dat de enige juiste doelstelling is. Een dag later werd dit veranderd, het doel was niet groepsimmuniteit meer, maar groepsimmuniteit door vaccinatie. Inmiddels heb ik al diverse artikelen gelezen waarin vaccinatie als doel werd genoemd. Hoe kan vaccinatie nu een doel zijn ? Doet me denken aan Forest Gump, rennen is het doel. Meestal zetten mensen een doel, bijvoorbeeld een marathon (doel), en gaan daarvoor in training (middel). Dit zou ook moeten gelden voor het Corona Virus ; doel is (groeps)immuniteit en het middel is mogelijk vaccineren.  Maar het beste voor de immuunsystemen van de mensen is dat ze het gewoon krijgen via andere mensen. En dus moeten de regels straks weer minder strikt worden, zeker voor de mensen die vrijwel zeker geen IC-patient zullen worden. Want dat is wat we nog steeds proberen te voorkomen ; teveel druk op de IC. En als je weet welke mensen op de IC terecht komen, dan weet je dat je die moet beschermen. De rest van de bevolking kun je dus weer gewoon laten leven.


Als vaccineren het doel is (in combinatie met volg-apps ?)

Dan zal men proberen om de mensen uit elkaar te houden. Dit voorkomt namelijk de normale verspreiding van het virus en de mogelijkheid dat mensen op een normale manier immuun worden. Dat zou funest zijn voor economie, inkomens, sociale contacten, etc. Tevens wordt het dan opeens logisch dat er geen registratie is van mensen die genezen. Dan is het ook logisch dat mensen niet getest worden op antistoffen. Immers zou dit allemaal vaccinatie kunnen voorkomen, en we weten nu dat overheid en RIVM dit tot doel hebben gemaakt. Echter zijn er veel nadelen aan vaccineren, daar zal ik later nog eens een artikel over plaatsen. Een vaccin gaat ook nog zeker een jaar duren, en zelfs dat zou belachelijk snel zijn. Normaal staat er tien jaar voor, dus dat geeft te denken. Een jaar de economie stilzetten en je hebt veel meer (gezondheids)schade als gevolg daarvan.


Wat vindt u ?

Ik zal onder dit artikel nog een link zetten naar een lezing van Dr John Bergman over dat vaccins onze immuunsystemen ondermijnen. Dus denk eens na over of u wel een vaccin wilt en waarom. Waarom wil die overheid zo graag vaccineren ? Waarom zijn mensen die gevaccineerd zijn zo bang voor mensen die niet gevaccineerd zijn ; zou dat niet andersom moeten zijn ? Een vaccin maakt toch immuun ? Of ... ??? Denkt u er zelf eens over na voordat de (onbekende/dubieuze) inhoud van die spuit op een onnatuurlijke manier uw lichaam ingaat.


Pharmaceutische industrie = geld = macht

Ikzelf vind het vreemd dat vaccinatie tot doel verheven is. Nou ja vreemd, ik weet dat de overheid de multinationals van dienst is (zie Rubriek 1) en die zijn natuurlijk gebaat bij de afzet van vaccinaties. Als er ergens veel geld in omgaat, dan is het in de pharmaceutische industrie. Dus hun macht is enorm in deze wereld waar wetgeving te koop is. Tevens financieren zijn de meeste onderzoeken en ook scholing. Dus logisch als dat hun ook weer voordelen brengt. Artsen studeren ook 'medicijnen', dat zegt eigenlijk al genoeg. In de V.S. sterven zo'n 128.000 mensen per jaar aan medicijnen die juist zijn voorgeschreven. Lees die zin nog maar een keertje.


Sluit ik af met de volgende vraag : vertegenwoordigt de overheid (volksvertegenwoordiging) u, het volk, of vertegewoordigt zij de pharmaceutische industrie ? Aan u het antwoord.


Marcel Boor , 11 april 2020.


Health is you natural state ! - Dr John Bergman

Corona virus, Who is it killing and why are they dying - Dr John Bergman