23. Geen onderbouwing maatregelen

De huidige maatregelen van de regering doen meer kwaad dan goed

GEEN (WETENSCHAPPELIJKE) ONDERBOUWING MEER VAN CORONA-MAATREGELEN

Waarom beperkt de overheid onze vrijheden nog ?

Met de persconferentie van de heren dokter Dan Erickson en Dr Artin Massihi is er een bom gelegd onder de maatregelen die regeringen werelwijd nemen. Ze stellen dat de mensen gewoon weer het leven kunnen hervatten en dat de maatregelen tegen de wetenschap en de cijfers ingaan. Zeker bekijken, dan ga je zeker twijfelen aan de bedoeling van de regeringen.


Zie HIER en bekijk de video van de persconferentie. Hier enkele punten die ze naar voren brengen o.b.v. meetresultaten.

  • aantallen slachtoffers gelijk aan de seizoensgriep;
  • is dat het waard om zoveel mensen in financiële- en gezondheidsproblemen te brengen ?;
  • lock down of niet maakt vrijwel geen verschil;
  • immuunsysteem van mensen in quarantaine verzwakt met alle mogelijke gevolgen van dien;
  • je sluit geen gezonde mensen op, je zondert de zieken af;
  • het virus is al veel meer verspreid dan overheden melden (en dus zijn mensen er beter tegen bestand);
  • ER IS GEEN WETENSCHAPPELIJKE ONDERBOUWING MEER VAN DE MAATREGELEN !


Maatregelen Nederland achterhaald

Ook in Nederland kunnen we nu stellen dat het probleem waarom de maatregelen zijn intesteld is opgelost; de Intensive Care afdelingen hebben weer ruimte gekregen. Ik was overigens verbaasd om te lezen dat de ziekenhuizen in Brabant ook tijdens de drukke fase de situatie onder controle hadden (lees HIER). Van de berichtgevingen via de gevestigde media kreeg ik het idee dat de situatie niet meer houdbaar was en dat er meer patiënten waren dan bedden. Dat blijkt dus niet het geval geweest te zijn. Nepnieuws van de gevestigde media ? Daar lijkt het sterk op.

Verder is duidelijk welke groepen de meeste kans lopen om op de Intensive Care terecht te komen. Die mensen worden nu ook meer beschermd. Echter kun je die ook niet veel langer (vaak tegen hun zin) blijven afzonderen. Ouderen hebben ook contact nodig met mensen, willen dat ook. Laat ze zelf die keuze maken ! Vrijheid heet dat.


Andere mensen kunnen weer langzaamaan het gewone leven opstarten. Dit is ook hard nodig nu duidelijk wordt hoe groot de schade is door de maatregelen. Vorige week hoorde ik al een bedrag van 100 miljard euro. Dat zijn heel wat agenten , leraren , IC-bedden , verpleegsters , etc. Ik denk dat bezuinigingen op o.a. die groepen niet meer geaccepteerd zullen worden. Als het gaat om economische gevolgen raad ik u aan de podcasts van Kees de Korte te luisteren. Ook staan er wat interviews op youtube. Je krijgt dan wel het idee dat de maatregelen niet in verhouding staan tot wat je ermee voorkomt en wat je ermee veroorzaakt.

Laten we angst regeren of de cijfers en de wetenschap ?

De vraag is dus of we door blijven gaan me het voeden van de angst. Blijven bekendmaken hoeveel doden er vallen (zonder enige toelichting over de situatie), blijven hameren op monddoekjes die niet helpen, blijven knutselen met plexiglas schermen die niet helpen, etc. Of kijken we gewoon naar de cijfers en de ontwikkelingen en baseren we het beleid daar op.

Het ziet er naar uit dat de overheid (gesteund door de gevestigde media) voor het eerste kiezen. Niet vreemd, omdat de heer Rutte als eens heeft gezegd dat vaccineren het doel is. Dan is het logisch dat je probeert te voorkomen om het virus te laten verspreiden om immuniteit te kweken. Lees daar HIER meer over.


Ook hier geldt weer de regel die ik beschrijf in de inleiding van rubriek 1 ;

Als iets schadelijk is (voor klimaat, milieu, gezondheid, veiligheid, leefbaarheid, ea) en het wordt toch toegestaan, dan weet je dat de grote bedrijven/organisaties de wetgeving hebben gemaakt of beïnvloed en dat de overheid (betrokken politici) de belangen van die bedrijven/organisaties belangrijker vindt dan bijv. uw gezondheid, uw veiligheid, etc.


En wie worden er beter van vaccineren ? U ? Of toch de pharmaceutische bedrijven ? En mocht u het idee hebben dat vaccins (altijd) helpen en veilig zijn, ga dan nog maar eens op onderzoek uit. Stichting vaccinvrij heeft veel informatie en ook bijv. Dr John Bergman laat in zijn lezingen zien dat ze eerder je immuunsysteem ondermijnen dan steunen. Neemt u trouwens de griepprik ? En weet u dat iemand die een griepprik heeft gehad besmettelijker is voor anderen ?


Dus ...

Dus gaan we binnen zitten en wachten op een spuit die in recordtempo in elkaar is gezet, of gaan we lekker leven en op die manier de economie weer op gang brengen en tevens onze immuunsystemen. De beste en zeker ook gezondste manier. Want de overheid is er niet voor uw gezondheid. Simpelweg omdat gezonde mensen minder geld opleveren voor de multinationals.


Marcel Boor , 29 april 2020.


LINK ; staat voor de overheid de volksgezindheid wel op nr. 1 ?