John Campbell populair

Waarom is Dr (?) John Campbell zo populair na het promoten van nieuwe experimentele injecties? Zelfs bij diverse nieuwe media.

"FOLLOW THE EVIDENCE"

Deze tekst staat op de achtergrond van de plek waarvandaan Dr John Campbell zijn video's presenteert. Als er iets is wat hij tijdens 'corona' niet heeft gedaan, dan was het dat. Hij bleef lange tijd volhouden dat we met een serieuze pandemie te maken hadden én dat de injecties veilig en effectief waren. Wat was dan zijn bewijs ? De informatie van overheden, pharmaceutische bedrijven, ea. Dan ben je geen kritische dokter, maar eerder een vermomde verkoper van injecties (het was immers geen vaccin). Dit aanprijzen van dit nieuwe produkt bleef hij lang doen nadat vele doktoren al de alarmbellen deden rinkelen. Dat alarmeren werd (uiteraard) genegeerd door de gevestigde media die zakelijk verbonden zijn met de pharmaceutische industrie.

SORRY EN HIJ IS (OPEENS) WEER ENORM POPULAIR

Schijnbaar heeft hij op een gegeven moment toegegeven dat hij fout zat. Sindsdien lijken enorm veel mensen hem weer totaal te vertrouwen. Uiteraard vreemd daar hij waarschuwende artsen totaal negeerde en van data van de pharmaceutische industrie bleef uitgaan. Dat is een bewuste keuze geweest. Hij moet van de mogelijke problemen geweten hebben, Tevens was het experimentele karakter van de injectie bekend en ook al snel dat (als je in virussen gelooft) covid minder gevaarlijk was dan de griep. Dan is het dus uiterst vreemd dat iemand die continu laat zien dat hij de bewijzen volgt (not !) blijft volharden in de adviezen van overheden en pharma. Dan zou ik zelf denken, die wordt er beter van.


VERTELT HIJ DAN NU WEL DE WAARHEID ?

Op dit moment lijken alle deuren voor dhr Campbell open te gaan. Zelfs bij gevestigde media als Sky News in Australië. En dan is het even zien waarom hij als kritisch persoon zo welkom is. En dan kom ik bij zin uitlatingen dat we een pandemie gehad hebben en dat we met (ziekmakende) virussen te maken hebben. Hoewel dit door veel artsen en wetenschappers wordt betwist lijkt hij dat zeer zeker te weten. En met het in stand houden van de virus- en besmettingstheorie blijft de deur openstaan voor een pandemieverdrag waarbij de WHO ongekende machten krijgt als 't alleen maar een pandemie verwacht. De artsen die deze theorieën ter duscussie stellen zie je sporadisch terug, al lijken ze terrein te winnen. Zolang er geen virus werkelijk geïsoleerd en gepurificeerd is kun je niet zeggen dat een virus de oorzaak is van ziekte. Van geen enkele zogenaamde virusaandoening. Tijd dat de heer Campbell dus 'the evidence' gaat volgen. En de media die hem omarmen natuurlijk ook.


Marcel Boor

18 april 2024


Referenties:

  • The True Covid Dissidents Tried to Warn Us From the Very Beginning - Amazing Polly (Link)

  • Over virussen - Dr Sam Bailey & Dr Mark Bailey (Link)