35. Onwaarheden besmettingen

Media melden massaal onwaarheden m.b.t. de 'besmettingen' corona virus

Als mensen niet meer overlijden of ziek worden, dan ga je dus maar continu 'besmettingen' melden

Tijd voor wat duidelijkheid en eerlijkheid


Een paar dingen worden door de gevestigde onjuist gecommuniceerd naar het lezerspubliek toe. Daarnaast is de paniektoon ook vreemd.


Allereerst de onjuistheid :

ER BESTAAT GEEN TEST OM AAN TE TONEN DAT IEMAND BESMET IS MET HET CORONA-VIRUS.
Er is sprake van mensen die positief testen. Dat is meestal totaal iets anders.

Dus we kunnen stellen dat de media liegen ! Dag in, dag uit.


Wel veel besmettingen , geen zieken ?

Wat ook dan vreemd is ; waarom zijn al die 'besmettingen' toch een probleem als er niemand ziek wordt en naar het ziekenhuis moet ? Dat zou dan toch fantastisch nieuws zijn ? Het virus schijnt razendsnel te muteren (corona eigen) , en voor zover ik weet worden ze minder gevaarlijk.

We moeten ons blijven realiseren dat de lock down er was (en dus vreemdgenoeg nog steeds is) om de IC-afdelingen te ontlasten. Nou, die IC's zijn ontlast (dus waar wacht de regering op ?). Ik raad u aan om naar de grafieken op de website van het RIVM te kijken, zie HIER. Het aantal patiënten betreft dus mensen die positief getest zijn. Niks ziek of wat dan ook. Positief getest. Dus het woord patiënten is niet juist gekozen. Waardoor meer positieve testen ? Er wordt veel meer getest ! Interessant is dat er percentueel minder mensen positief testen. Die grafiek zou dus een dalende tendens geven.


Blijkbaar worden er wat mensen in het ziekenhuis opgenomen. Dit stelt echter vrij weinig voor. Klink vooral op de link 'vanaf 27 februari 2020'. Als je kijkt naar aantallen mensen met kanker of hartproblemen, dan zullen de aantallen flink hoger zijn. Schijnbaar zijn dat aandoeningen waar je wel ziek van mag worden/zijn of aan mag sterven. Daar heb ik DIT artikel over geschreven.


Zie ook de grafiek van het RIVM, er zijn (vrijwel) geen mensen meer met het Covid-19 virus :

Burgemeesters komen met 'oplossingen' ; u wordt voor de gek gehouden

Met name de burgemeesters van de grote steden , en die van Nijmegen, lijken goed op de hoogte van wat een virus is en hoe de verspreiding ervan te voorkomen. Dat is apart, want zelfs in de wetenschap zijn ze er nog niet helemaal uit. En dus komen ze met het idee om mensen mondkapjes op bepaalde plekken, binnen en zelfs buiten, verplicht te laten dragen. En uiteraard gaat 't om de bekende niet medische mondkapjes. En zelfs de goede mondkappen houden geen virussen tegen; voor een beetje bescherming moeten die op maat gemaakt worden zodat ze precies op het gezicht aansluiten. Nu dat langzaamaan de massa bereikt stapt de overheid over op een andere reden voor het dragen van mondkapjes ; mensen zouden alerter zijn en dus sneller meer afstand houden. Laat ik nu begrepen hebben dat die mondkapjes ingevoerd werden, omdat die 1,5 meter niet meer gehandhaafd kan worden. Dit was ook het geval m.b.t. het O.V., waar je nu én met een mondkapje op moet reizen én 1,5 meter afstand moet houden. U ziet, de burgers worden massaal voor de gek gehouden en gemisinformeerd. Hier een artikel over de mondkapjesplicht in het O.V. , waarbij de heer Pedro Peters van OV-nl heeft gelogen over het feit dat het RIVM-advies leidend is of zou zijn voor het OV-management (LINK).


Denk ook nog even aan de BLM-demonstratie op de Dam waar burgemeester Halsema zonder mondkapje even poseerde voor de camera's. Had die demonstratie gevolgen. Nee (natuurlijk niet).


Vele gevolgen onnodig

Het is inmiddels aardig duidelijk (voor de mensen die ook eens wat lezen en kijken buiten de gevestigde media om) , dat de maatregelen die enorme schade aanrichten niet genomen hadden hoeven worden.


Een paar gevolgen op rijtje :


 • ziekte en overlijden door zorguitstel
 • ziekte en overlijden door verbod op medicatie eerste lijn
 • werkloosheid
 • faillissementen
 • eenzaamheid
 • zelfmoorden
 • depressie
 • honger(doden)
 • ...


En voor de mensen die 'ja maar .... ' roepen. Ja, er worden mensen (flink) ziek en er overlijden mensen. Als je de camera naar kankerpatiënten richt krijg je hetzelfde beeld (mét hogere aantallen), om er maar één te noemen. De risicogroepen zijn bekend, er is medicatie voor de eerste lijn (en meer dingen worden ontdekt). Daar kunnen we prima op inspelen zonder de grote nadelen van een lock down / 1,5 mtr-samenleving. En dit is al heel wat maandjes bekend, ook bij uw overheid. Zij 'wisten' al vanaf dag 1 dat een vaccin de enige manier was om dit virus te stoppen. Een vooruitziende blik ? Voorkennis ? Plan ? ..... ? Wat denkt u ?

Dit zal overigens een vaccin zijn dat in recordtijd in elkaar gesleuteld is en waarvoor de fabricant niet aansprakelijk is voor de eventuele nadelige effecten die het zal hebben op de gezondheid van de mensen die het zich laten toedienen. Daar spreekt niet echt veel vertrouwen uit.


Marcel Boor , 3 augustus 2020.


Links :


 • Willem Engel in de Blue Tiger Studio in Groningen ; de laatste stand van zaken rond corona, vaccins, staatsalmacht, machtswellust, big pharma, demonstreren, gang naar de rechter en veel dingen meer - LINK

 • Coronavirus Fear, Germ Theory, Exosomes, and Resiliency - Thomas Cowan, MD, and Sayer Ji - LINK