Functie Eng. variant

DE FUNCTIE VAN 'DE ENGELSE VARIANT'

Het creëren van angst om zo snel mogelijk te kunnen vaccineren

Na het lezen van dit artkel met microbioloog Herman Goossens kan ik het niet laten er een artikel over te schrijven. Kritisch zijn naar uitlatingen van een microbioloog ? Beetje spannend. De Nederlandse Rossanne Hertzberger die bij Op1 pleitte voor een nog strengere lock down was me ook al opgevallen. Beide microbiologen slaan alarm om dezelfde reden : 'de engelse variant' is zeer besmettelijk. Ook is er de roep van de heer Goossens om zo snel mogelijk te vaccineren. En aangezien het een experimenteel 'vaccin' is (eigenlijk gen-therapie) valt de roep om vaccineren me altijd direct op. Waarom vaccineren met onbekende uitkomst m.b.t. werking en bijwerkingen, terwijl er veilige , effectieve en spotgoedkope medicatie is ?

Besmettelijkheid een probleem ?

Nee, natuurlijk is dat geen probleem. Het zou een probleem zijn als mensen in grote getalen ziek zouden worden of zouden overlijden. Maar daar spreken beide microbiologen niet over. Ze hebben het over de snelheid waarmee deze variant zich verspreid. De halve waarheid spreken en paniek zaaien om niks dus. De hele waarheid is dat deze coronavirussen zeer snel muteren. Daarbij worden ze én besmettelijker én zwakker. Ook de mensen hebben al een bepaalde mate van immuniteit vanwege de eerdere varianten die door de samenlevingen zijn gegaan.

Mooi voorbeeld : Ik zag toevallig een artikel in het Belgische De Morgen staan. "Virologen slaan alarm: Braziliaanse en Zuid-Afrikaanse mutanten zorgen voor herbesmettingen". Wat is er nu aan de hand ? Volgens het artikel zijn er 'ernstige besmettingen die mogelijk tot ziekte kunnen leiden'. Dus ook hier weer gaat het om de 'ernstigheid' van besmettingen. Wat is eigenlijk een ernstige besmetting ? Als het nu een besmetting is die ernstig ziek maakt, dan is er reden tot zorg. Maar ook hier is een besmetting dus niks om je zorgen over te maken. En zo blijven de media maar doorgaan met angstzaaien om niks. Probleem is dat dit de basis biedt voor politici om de enorm schadende maatregelen in te voeren. De media is dus hoofdverantwoordelijk voor die schade; zij dienen de kritische factor te zijn tussen de regering en de burgers en zijn dat al een hele tijd niet.


Normaal

In mei/juni meldde Pierre Capel al dat het virus in vele honderden varianten was gemuteerd. Nieuws ? Wereldnieuws ? Nee. Niks van vernomen in de media. Op 2 oktober meldde mw Marion Koopmans dat het virus van het voorjaar weg was. Ook weinig aandacht aan besteed door de media. Toch vreemd. Dat lijkt me juist groot nieuws. Zeker nu er diverse varianten van het virus wereldnieuws zijn. Wat zou hier nu de reden van kunnen zijn.


Doel

Dus om iets dat normaal is én ook nog eens gunstig, zaaien deze microbiologen angst om dan maar zoveel mogelijk mensen zover te krijgen dat ze het 'vaccin' nemen. En wel zo snel mogelijk, 'want de besmettingen gaan razendsnel'. Van het 'vaccin' (= gen therapie) is nog niet bekend of het werkt , wat de bijwerkingen zijn op korte- , middellange- en lange termijn. Dus deze mensen willen dat zoveel mogelijk mensen mee gaan doen aan een experiment, aan het testen van een nieuw soort 'vaccin'. Vanwege de besmettelijkheid van een variant. Tja ... Er zijn dan ook heel wat wetenschappers die hier heel anders tegenaan kijken. Vandaar dat ik ook dit stuk ook durf te schrijven.


Reden

Ik kan maar één reden bedenken waarom o.a. deze microbiologen mensen zo'n experiment willen injagen. Lobby. Zijn deze mensen gestrikt door de pharmaceutische- en techindustrie ? Ja, ook tech. Want er zit nanotechnologie in het goedje wat je ingespoten krijgt (Zie ook de namen Pfizer Biontech en ook ModeRNA). Waarschijnlijk zorgt deze lobby er ook voor dat deze mensen de ruimte / tijd krijgen in de media om hun boodschappen uit te dragen. Die media zijn al sinds maart bezig met angst zaaien en de laatste maanden met het promoten van het vaccin, nu ook weer via het zaaien van angst. Een kritisch persoon met verstand van zaken krijgen vrijwel geen tijd op televisie of ruimte in de bladen en kranten.


De doelen van het kabinet zijn door Rutte uitgesproken in de 2e toespraak : 1. een nieuw normaal (waarschijnlijk verbonden met de 'great reset' van het World Economic Forum), en 2. groepsimmuniteit middels massaal vaccineren (want dat was opeens de enige optie tot immuniteit). Ook de politiek is uitvoerder van de wil van de lobby, zoals uitgelegd in de inleiding van de website.


Hier ook nog maar eens de reden van de maatregelen in Nederland geven ; de druk op de IC (die alsmaar afneemt overigens). Die druk komt van met name mannen van met name 60+ , obees , diabeet , hart- en vaatpatiënt. Zou het geen idee zijn deze mensen in de gezondheid te ondersteunen en wellicht wat afstand van de maatschappij te laten nemen zodat die andere miljoenen mensen door kunnen gaan met het leven en ook Nederland kunnen redden van economische ondergang ?


Dus de reden van de maatregelen is niet het gevaar van het virus, maar de kwetsbaarheid van een beperkte groep.Boodschap

Deze is dat je als gezond mens je je eerst eens zou moeten laten informeren of een experimenteel (!) vaccin wel nodig is. Je lichaam zit zo waanzinnig mooi in elkaar. En je hebt honderden miljarden virussen in je, nodig voor het leven. Dus nog een ander virus, en wat varianten daarvan, daar ontkom je niet aan. En als gezond persoon kun je dat prima aan. De kans dat je wel problemen krijgt is extreem klein. Een autoritje naar de supermarkt is gevaarlijker. Tevens zijn er medicijnen die onderdrukt / verboden worden. Dit ook waarschijnlijk weer m.b.t. het vaccin, want indien goede medicatie mag een vaccin niet versneld, zonder grondig getest te zijn,  ingezet worden.


Zie de links hieronder, met name die met betrekking tot het experimentele vaccin.


Marcel Boor , 18 januari 2021.Links :


Interview professor Herman Goossens : LINK


Artikel over mw Rosanne Hertzbergen mbt strengere lockdown : LINK


Artikel in De Morgen over ernstige besmettingen : LINK


Infectiologe over covid en het 'vaccin' : LINK


Waarom het zinloos is om gezonde mensen tegen corona te vaccineren : LINK


Dr. Simone Gold - The truth about the CV19 vaccine : LINK


Bill Gates , filantroop of nog gewoon zakenman ? : LINK