RIVM onderzoek corona

Waarom een onderzoek (door het RIVM) naar effectiviteit coronamaatregelen onzinnig is

"CORONA' IS NIKS

Allereerst toch weer even aangeven dat 'corona' niks is. Als de virustheorie klopt dan zouden we te maken hebben gehad met een coronavirus die de ziekte covid zou veroorzaken. 'Corona' op zichzelf bestaat niet. Dus in dat opzicht is een onderzoek naar 'corona' al nonsens. Een 'vaccin' tegen corona dus ook ! Zie ook hier.


EERST DE BASIS

Maar als je een onderzoek wilt gaan doen naar maatregelen tegen een ziekte die door een virus is veroorzaakt, dan is het wellicht goed eerst eens onderzoek te gaan doen naar of er wel sprake is geweest van een virus en dat dat virus de oorzaak was van ziekte, Covid.

BEWIJZEN ONTBREKEN

En nee, dat is nog niet bewezen via de wetenschappelijke methode. Want zoals 't er nu voor staat waren alle maatregelen gebaseerd op modellen, prognoses, aannames. Inderdaad, alle emotionele en materiële schade voor iets dat nog steeds niet is bewezen. Overigens is geen één pandemie bewezen; dat er een ziekmakende bacterie of virus was dat over kon gaan van de één (mens of dier) naar de ander (mens of dier) en dan ziek maakte. Denk alleen al aan de zogenaamde a-symptomatische gevallen. Dus die mensen zijn wel geïnfecteerd, maar niet ziek. Dat zegt eigenlijk al genoeg. 


Marcel Boor

3 juni 20


REFERENTIES:


  • Onderzoek naar effectiviteit van coronamaatregelen in Nederland (Link)

  • Viruses don't exist and why it matters (Link)

  • Waarom Corona en Covid niet bestaan (Link)