9. Exosomen gevestigde media

Waarom melden gevestigde media niet dat virussen wellicht exosomen zijn ?

Exosomen zijn 'virussen' die door cellen worden uitgestoten door te ontgiften.

Interessant : betekenis 'virus' is gif.

Aangezien ik ook media in de gaten houd die niet bij de gevestigde media horen, kom ik nog wel eens met aparte dingen en inzichten op de proppen. Al gauw hoor je mensen het woord 'complottheorie' roepen. Dat hebben de gevestigde media er goed in geprogrammeerd ! Maar wellicht is het langzamerhand eens tijd om wat dingen tegenover die 'gevestigde media' te stellen.


Bijvoorbeeld dit artikel. En het zijn medici, virologen, doctoren die dit naar voren brengen. Geen 'complottheoristen' ofzo. Als dat laatste waar zou zijn, dan houdt het natuurlijk niet stand.


Dus houd ik het kort en plaats ik wat linkjes. Ze zijn wat anders, maar ze komen op hetzelfde neer. Virussen komen niet van buiten , ze kkomen van binnen, van ontgiftende cellen. Waarom ontgiften ? Luchtverontreiniging, straling, chemische producten die we gebruiken (denk aan schoonmaakmiddelen, zeker in deze tijd), voeding of eten (lees maar 'ns wat er allemaal in zit), etc.


Denk hierbij ook aan het feit dat nieuwe wetenschap vaak de oude wetenschap inhaalt. Nieuwe technieken, nieuwe ontdekkingen, etc. En ook belangrijk om te weten is dat veel onderzoek door de pharmaceutsiche industrie wordt betaald. Zouden die uw gezondheid als prioriteit hebben ? Bedrijven hebben WINST op de eerste plek staan. Kijk maar in de statuten.


Als virussen dus exosomen zijn kunnen we elkaar dus niet besmetten.


Laat je informeren via deze filmpjes. Geen geloof, maar nieuwe inzichten en wetenschap.
Marcel Boor , 6 april 2020