11. verplichte vaccinatie

STRAKS ALLEMAAL EEN VERPLICHTE VACCINATIE 'TEGEN' HET CORONA VIRUS ?

VERSPRAK RUTTE ZICH TOEN HIJ IN ZIJN EERSTE TOESPRAAK ZEI DAT GROEPSIMMUNITEIT HET DOEL WAS ?

HET DOEL IS MASSA-VACCINATIE !

Het wordt nu gewoon ronduit gezegd : 'het doel is wachten op vaccinaties'. Moest Mark Rutte daarom 'zijn' doel, groepsimmuniteit' terugnemen ? Want dan hebben we geen vaccinatie meer nodig. Zijn we daarom ook nog (mogelijk) vatbaar voor het virus na een milde infectie. Want anders heb je geen vaccinatie meer nodig. Dit laatste is vreemd, immers is een vaccinatie ook het toedienen van een beetje virus om het lichaam anti-stoffen te laten aanmaken. Dat gebeurt dus ook bij een (lichte) infectie. Helpt een vaccinatie dan wel ? Of ben je wel gewoon immuun na een lichte infectie ? En wat is licht ?


PROBEERT DE OVERHEID GROEPSIMMUNITEIT TE VOORKOMEN ?


Ik vond het al vreemd om te lezen dat het pharmaceutische bedrijf Janssen te Leiden (onderdeel van Johnson en Johnson) bijna een miljard gingen investeren in de ontwikkeling van een vaccin tegen het Corona Virus. En ze zijn niet de enige. Ook de heer Bill Gates is flink bezig en gaat zeven fabrieken uit de grond stampen voor de ontwikkeling van zeven vaccins, de beste zal winnen. In weet niet hoeveel landen zijn ze bezig om een vaccin te ontwikkelen. Weten deze bedrijven al dat overheden de vaccins zullen afnemen ? Weten ze al dat de miljoenen en miljarden die ze investeren terug gaan verdienen ?


GELD VAN ARM NAAR RIJK

Overigens zal dat geld voor die vaccins zal uiteindelijk bij de burgers vandaan komen. En die hebben al zoveel .... Wederom een geldstroom van de relatief armen naar de extreem rijken. ALTIJD kijken wie er beter van een bepaald beleid worden.


Overigens is de kans groot dat het winnende vaccin al klaar ligt, zie de patenten op het virus. Tevens las ik dat normaal gesproken de ontwikkeling van een vaccin ongeveer 10 jaar duurt. En nu ongeveer 1,5 jaar (is de verwachting). Dat is een aardig verschil. Dus wat is er allemaal waar van wat we nu zien en horen, wat specialisten ons vertellen, wat media ons brengen, wat overheden ons vertellen ? 


RUTTE HAD GELIJK !

En dan doel ik op zijn uitspraak dat het uiteindelijke doel GROEPSIMMUNITEIT was. Dat is dé manier om ons leven weer op gang te brengen op de meest veilige en snelle manier. Dit tezamen met een versterking van de immuunsystemen van de mensen. Op zijn uitspraak kwam hij de volgende dag terug ; groepsimmuniteit was nu opeens een bijkomend gevolg. Was hij teruggevloten ? Ik denk van wel. In de inleiding en de inleiding van rubriek 1 schrijf ik dat de overheid met name de multinationals dienstbaar is. Bedrijven 'kopen' wetgeving. Het is al aangetoond dat politici wetsvoorstellen indienen die door multinationals zijn opgesteld. Hierdoor mogen produkten de markt op die ongezond/schadelijk zijn, lawaai maken, ziekmakende stoffen uitstoten (die nu corona-complicaties veroorzaken), het milieu schaden, etc. Ook kunnen die bedrijven bijvoorbeeld onderhandelen over hoeveel belasting ze betalen, etc.


DIENSTBAAR AAN DE MULTINATIONALS ?

Het doel van de massa-vaccinaties past natuurlijk prima bij het dienstbaar zijn aan de multinationals  (zie HIER). Dan is het logisch dat de overheid groepsimmuniteit niet meer als prioriteit stelt, wellicht wel probeert te voorkomen middels de dringende verzoeken thuis te blijven en het blijven hameren op afstand houden. Ook is het dan opeens logisch dat je genezingen niet registreert en dat je mensen niet test op antistoffen.


Wat zijn de doelen van overheden en multinationals ? Vaccinaties, apps, 5G, .... ? Wie trekken er aan de touwtjes ?


EEN MILDE INFECTIE GEEFT MOGELIJK GEEN IMMUNITEIT , EEN VACCIN DAN WEL ?

Mogelijk daarom horen we nu (naar mijn mening) geluiden dat een milde infectie niet tot immuniteit leidt of hoeft te leiden. Ook hier is immuniteit ongewenst. En het is vreemd, een vaccin doet zo ongeveer hetzelfde. Bij een infectie moet je lichaam ook in actie komen tegen het virus. En dus heeft je lichaam al antistoffen moeten aanmaken tegen het virus. Bij een tweede infectie zal het lichaam dus het virus herkennen en sneller kunnen reageren, net als bij een vaccin. Alleen nu zonder alle vage en onbekende ingrediënten en zonder de gigantische kosten die het met zich meebrengt (de opbrengsten en winsten voor de pharmaceutische industrie). Onlangs hoorde ik een viroloog zeggen dat een vaccin onnodig is. Het geeft het immuunsysteem slechts een soort zetje, maar eigenlijk is dat niet nodig bij infectie. Het lichaam reageert dan ook wel.


IMMUUNSYSTEMEN VAN DE MENSEN STERKER MAKEN OF NOG LANG THUISZITTEN ?

Zelf denk ik dat die immuniteit er al grotendeels is. Er wordt nog steeds niet getest op antistoffen ; wie hebben het virus al gehad. Dat is natuurlijk belachelijk. Het kunnen al gigantisch veel mensen zijn. Blijkbaar is het virus geen probleem voor die mensen en die kunnen Nederland weer vlot gaan trekken. Daar moet je zo snel mogelijk mee beginnen. Een vaccin zal nog zeker een jaar op zich laten wachten, en zelfs dan is het uitzonderlijk vroeg. Normaal duurt het een jaar of 10. is er sprake van voorkennis ? Er rust immers een patent op het virus. En we lijken het elke keer weer te vergeten , het overgrote deel van de mensen is niet vatbaar voor het virus. Ze zullen dus (vrijwel) niks merken bij infectie.


En wat gaan we doen bij een Covid 20 ? Weer de wereld stilzetten, thuiszitten en wachten op een spuitje ?

We moeten kijken waarom mensen problemen krijgen door virussen. Ligt het bij de mensen zelf of bij luchtvervuiling, het gebruik van chemische middelen, het eten van rotzooi, het binnenkrijgen van bestrijdingsmiddelen, electro magnetische straling (nu opkomst 5G), etc.


Tijd op hier eens over na te denken wellicht. En die tijd hebben veel mensen nu.


Marcel Boor, 10 april 2020.