43 Hoe NU u belazert

hoe NU u belazert

Krijgt dit medium betaald om het woord besmettingen te gebruiken en de burgers bang te maken ?

POSITIEVE TESTRESULTATEN ZIJN GEEN BESMETTINGEN !

Deze artikelen zag ik op 8 oktober op NU.nl (wat mij betreft één van de meest angst aanjagende media en daarom mede schuldig aan de schade door de maatregelen van de overheid ; werklozen , failissementen , gezondheidsschade en overlijden door zorguitstel , zelfmoorden , depressie , ontnemen van vakantie , ontnemen van het kijken bij uw kinderen bij het sporten , aanpassingen feestjes (verjaardagen , bruiloften , ea) , ontnemen van waardige dood van mensen in zorgcentra , ontnemen van de kans tot afscheid nemen van mensen overleden in zorgcentra en ziekenhuizen , etc.

Eerste artikel:

Aantal nieuwe besmettingen in Duitsland sterk gestegen (LINK)

De eerste alinea luidt : "Het aantal positieve coronatests in Duitsland is donderdag met 4.058 gestegen, een flinke stijging ten opzichte van de 2.828 gevallen die woensdag zijn gemeld. Het gaat volgens de autoriteiten om de grootste stijging sinds eind april."

U ziet dat de besmettingen opeens positieve coronatests zijn geworden. En dat is heel wat anders.

Tweede artikel :
Bijna 5000 nieuwe positieve coronatests in Nederland (LINK).

Hier meldt NU dus wel netjes wat er aan de hand is. Niks besmettingen, maar positieve tests. Helaas niet even de uitleg dat 'positieve testen' niet veel zeggen. U moet waarschijnlijk nog steeds het idee krijgen dat het om besmettingen gaat.


PCR-TEST NIET GESCHIKT OM DIAGNOSE TE STELLEN

De heer Jaap van Dissel heeft op vragen van de heer Van Haga al medegedeeld dat een positieve PCR-test verre van een besmetting is. We worden dus belazerd met een zgn tweede golf en dus belazerd met de maatregelen die ons opgelegd worden. Alle schade en ongemakken zijn dus totaal onnodig.


ABNORMAAL TOTDAT EEN ONVEILIG VACCIN ?

Maar zoals de heren Rutte en De Jonge ons vanaf maart al zeggen, we kunnen alleen terug naar (een nieuw) normaal nadat we gevaccineerd zijn (note : de pharmaceutische bedrijven zijn niet verantwoordelijk voor enige schade door die vaccinaties). En er waren heel wat mensen die na de vaccinatie van de mexicaanse griep (waar de heer Osterhaus zo om liep te juichen) blijvende schade ondervonden en -vinden. Dat heeft de belastingbetaler ook miljoenen euro's gekost. Wellicht iets om bij stil te staan.


OF GEWOON WEER NORMAAL ? OF EEN BETER NORMAAL ?
Het virus is weg / afgezwakt / gemuteerd. We kunnen al sinds mei-juni terug naar normaal. U wordt aan het lijntje gehouden door de regering om de elite te dienen. Het is te vroeg voor een vaccin (met de vraag voor welke van de honderden virusstammen dit zal zijn). Die tijd moet overbrugd worden. Gewoon kijken wie er geld verdienen en macht verwerven.


Marcel Boor , 8 oktober 2020


  • De hoofdredacteur bij NU is de heer Gert-Jaap Hoekman (LINK)

  • Van Dissel over de PCR-test (LINK)

  • Miljardairs werden tijdens de corona crisis rijker dan ooit (LINK)

  • Coronabeleid is erger dan het virus zelf (LINK)

  • De Code van Bordeaux voor journalisten (LINK)