17. U binnen motoren racen

Long-schadende uitlaatgassen tijdens de Corona Pandemie

Wil de overheid slachtoffers maken ?

U blijft braaf binnen , MOTOREN EN SCOOTERS RACEN DOOR DE STRATEN

LAWAAI , ONVEILIGHEID , ZIEKMAKENDE UITLAATGASSEN

Onlangs fietste ik door de stad richting IJburg. Prachtig weer en veel mensen die lekker buiten waren om van de zon te genieten ; lekker zitten , wandelen , rennen , fietsen , ... Vooral het aantal actieve mensen viel op. Wat mij daarbij ook opviel was het feit dat deze mensen die lekker actief bezig waren te maken kregen met scooteruitlaatgassen. Al vele jaren is bekend dat deze uitlaatgassen extreem schadelijk zijn. Dus is het zowieso vreemd dat ze rondrijden, maar natuurlijk zeker nu we allerlei maatregelen ondergaan om het Corona het hoofd te bieden. En wat doet de overheid , die staat toe dat voertuigen die extreem schadelijke gassen uitstoten, onze longen schaden.


Hoe bizar is dat ? De overheid die toestaat dat burgers worden vergiftigd, zelfs in deze tijd.


Hier het artikel over luchtvervuiling en het Corona Virus.


Maar goed ; als je weet dat de overheid niet de burgers , maar de multinationals dient, dat is het niet zo bizar. De industrie die de voertuigen maakt, verkoopt, onderhoudt verdient lekker. En ook de pharmaceutische industrie boert goed, want veel zieken is een hoger inkomen. Dit verklaart denk ook de doelstelling van het kabinet m.b.t. Corona Virus ; vaccineren !


BOETES

En nu zie je dat jongeren die dan bij elkaar komen extreem hoge boetes krijgen. De scooterrijders kunnen al jaren racen, vergiftigen, herrie maken zonder dat een strobreed in de weg wordt gelegd. Ook de helmplicht in Amsterdam wordt totaal niet gehandhaafd. Heeft de lobby ook invloed op onze agenten / handhavers / toezichthouders ?

Als je weet wie of wat het probleem veroorzaakt , dan kun je er wat aan doen. Zo niet, dan ben je als overheid hét probleem.

Ook daar niet in de eerste plaats dienstbaar aan de burgers ? Weten deze mensen dat de burgers hun betalen ? Geld van de overheid is gewoon geld van de burgers.


Ook hier weer de 'oproep' om te zorgen dat de overheid de burger dient en niet de multinational. Het kost veel zieken , doden , geld.


Marcel Boor , 25 april 2020.