Waarom wetgeving voor toekomstige pandemieën onzinng is

Waarom

pandemiewetgeving

ONZINNIG IS

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

BESTAAN PANDEMIEËN WEL ?

Dit zal voor de meeste mensen een vrij idiote vraag zijn. Maar dankzij 'corona' zijn er tal van zaken naar de oppervlakte gekomen. Ook die artsen/wetenschappers die aangeven dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat er virussen bestaan (die ziek maken). De wetenschappelijke manier om dit aan te tonen dient te gebeuren door twee gelijkwaardige groepen te vormen. De ene groep wordt blootgesteld aan het werkelijke virus en de tweede groep aan een placebo-virus. Als er inderdaad een duidelijk aantal mensen meer ziek worden bij de groep die in aanraking zijn gebracht met het virus kun je stellen dat het virus ziek maakt. Deze testen zijn nooit uitgevoerd. Voor geen enkel virus. Probleem hierbij is ook dat er nog nooit een virus geïsoleerd en gepurificeerd is. Dit maakt ook dat dergelijke testen niet uit te voeren zijn. Laat staan te repliceren ter controle, wat ook een voorwaarde is bij wetenschappelijk bewijs.

WAT IS EEN PANDEMIE ?

De meeste mensen zullen wellicht (nog) denken dat een pandemie iets is dat over de wereld 'trekt' en veel mensen ziek maakt. Echter zit dat sinds 2009 toch iets anders in elkaar. Toen is namelijk de definitie van 'pandemie' veranderd. Sindsdien hoeft een pathogeen niet meer ernstig ziek te maken of zelfs te doden om toch pandemie genoemd te kunnen worden. Alleen het feit dat het op meerdere plekken opduikt is al genoeg om het een pandemie te noemen. Dus als iets zorgt voor wat hoesten en een lichte hoofdpijn (om maar wat te noemen) en dit komt in meerdere landen voor, dan kan er een pandemie uitgeroepen worden. Bewijs dat er sprake is van een ziekmakend pathogeen dat zich verspreidt (via mens, dier, ea) hoeft dan niet eens geleverd te worden. Dit is immers bij sars cov-2 ook nooit gebeurd.

WAAROM DEZE MISLEIDING DOOR WETENSCHAPPERS, OVERHEDEN EN MEDIA ?

Twee belangrijke zaken lijken hier een rol te spelen. Allereerst de gigantische winsten die gemaakt worden met de vaccins die worden gegeven 'ter bescherming tegen de virussen'. Daarnaast nog de angst. Angstige mensen zijn makkelijk te beïnvloeden en te bewegen dingen te doen waar ze normaal gesproken niet bereid toe zijn.


Gezien de mogelijke bijwerkingen kun je ook zeggen dat de prikken mensen zwakker en dus meer gevoeliger voor aandoeningen maken. Dit is ook weer voordeel voor de pharmaceutische industrie. Tevens zijn er ook veel sterfgevallen door de injecties. Hierbij is het belangrijk te beseffen dat er mensen bij de aandrang tot injecteren betrokken zijn die ook stellen dat de wereldbevolking te groot is.


En met de nieuwe wetgeving kunnen ongekende maatregelen opgelegd worden als de WHO vindt dat er een gevaarlijke pandemie dreigt uit te breken. Iets dat niet bestaat kan dan enorme macht voor de WHO genereren. Maar als mensen geloven en bang zijn zouden ze in het narratief mee kunnen gaan.

NIEUW NORMAAL EN VACCINEREN

Onze minister president zei het al vrij snel, dat we niet meer terug zouden gaan naar het oude normaal. Nee, de 'pandemie' maakte ook dat onze hele manier van leven veranderd diende te worden. Mocht u in het virusverhaal geloven, zelfs op de WHO-site heeft al gestaan dat 'corona' minder gevaarlijk is dan een gemiddelde griep. Dus een griepgolf(je) zorgt voor bizarre maatregelen, een nieuw normaal, gedwongen vaccineren en nu wetgeving die een grote mate van macht neerlegt bij de WHO en ook de minister van VWS (Ernst Kuipers). Dit lijkt op (of is) een machtsgreep die elk moment uitgeroepen kan worden. Met gezondheid of een gevaarlijk ziekmakend iets heeft het in ieder geval nks te maken.


Marcel Boor, 19  juli 2023


LINKS :

  • Eerste Kamer stemt in met een pandemiewet (link)
  • Waarom pandemiewet nooit en te nimmer aangenomen mag worden (link)
  • No virus is international, Dr Sam Bailey (link)