Kritische denkers vaccineren ouderen

Waarom zijn 'kritische mensen' voorstander van het vaccineren van ouderen met een experimenteel produkt ?

Toch aan de zijde van de overheid en pharma ?

Waarom pleiten mensen als Maurice de Hond en Richard de Leth voor vaccinatie (= gen therapie) van ouderen / kwetsbaren terwijl de werking en bijwerkingen nog vrijwel onbekend zijn ? Onlangs kwamen daar IC .. Van der Voort en politicus Van Haga (FvD) bij.

Verbazing. Vragen

Veel meer kan ik er ook niet over schrijven. Als volger van veel zaken die kritisch tegen het overheidsbeleid aankijken ben ik vooral verbaasd over het bovenstaande. Van Maurice de Hond weet ik eigenlijk al sinds maart/april dat hij tussen de mainstream media / overheid zit en de kritische nieuwe media.Tijdens zijn interview bij 'De Nieuwe Wereld' sprak hij over zaken die hij had onderzocht en aan het eind kwam hij met conclusies en voorstellen (mondkapjes , 1,5 mtr) die tegen zijn eigen verhaal in gingen. Het is ook bekend dat dat soort zaken virusverspreiding niet tegenhouden. Geen van de maatregelen doet dat. Ik zal de links onder dit artikel plaatsen, soms wel eens goed om terug te kijken.


In een nieuwsbrief haalde (ex) arts en gezondheidsspecialist Richard de Leth het standpunt van Maurice de Hond aan om ouderen te vaccineren. Zij zijn immers degenen die risico lopen. Hij stelt het volgende :


"Afgelopen maanden heb ik alle nieuwsberichten van Maurice de Hond gevolgd. In een interview met Het Parool doet hij de volgende uitspraak:  "De Hond, man van de logica: “We hebben in Nederland 2,4 miljoen mensen boven de 70 jaar. 90 procent van de overlijdensgevallen en ernstige ziektes was ouder dan 70. Laten we zeggen dat 90 procent van die groep zich laat vaccineren, dan ben je 80 procent van de sterfte en twee derde van de ziekenhuisopnames kwijt. Als we half januari beginnen met 75.000 vaccinaties per dag, zijn we voor 17 maart klaar en kunnen we de maatregelen versoepelen. Mooie datum: dan zijn de verkiezingen.”


"Ik ben het volledig met hem eens. Voor ouderen en risicogroepen (mensen met overgewicht en/of onderliggend lijden) wegen op dit moment de voordelen mogelijk zwaarder dan de nadelen van het vaccin."


Maar ook :
"Maar is het niet te voorbarig om de gehele bevolking te vaccineren met een nieuw experimenteel vaccin? (zonder gekheid, de mensen zijn hier de proefdieren, omdat het nog niet eens op dieren is getest)."


Mogen ouderen/zwakkeren dan wel als proefdieren fungeren. Ze zin al zwak. De werking en bijwerkingen zijn nog hoogst onzeker. Hoe kun je nu stellen dat de risico's op ziekte , overlijden , ziekenhuisopname wegvallen ? De kans is aanwezig dat er juist meer ziekte , overlijden en ziekhuisopnames zullen komen. De Leth stelt zelf ook dat het een nieuw experimenteel vaccin is.


Vaccin afgeraden voor de doelgroep (Ja, dat leest u goed)

Tevens wordt het vaccin afgeraden voor mensen met een zwak immuunsysteem. Hoe vreemd is dat ? De mensen die problemen hebben met het virus en beslag leggen op zorg zijn juist die mensen. Dus het vaccin is voor mensen die (vrijwel) geen problemen hebben met het virus. Waarschijnlijk hebben ze ook allang al immuniteit ; we leven immers al een maand op 9 met het virus en de mutaties ervan, terwijl bewezen is dat maatregelen virusverspreiding niet stoppen.


Dus waarom geven we mensen dan het virus. Groepsimmuniteit die al bereikt is ? Geld voor de pharmaceutische industrie (continu , want de wens is om met regelmaat te vaccineren) ? Controle (wens om dingen toegestaan als je vaccin hebt ontvangen) ?Maurice de Hond

Dan nog even naar Maurice de Hond die in Het Parool ook stelt : "ik begrijp die complotdenkers wel". Wie zijn dan volgens De Hond complotdenkers ? Hij geeft ook interviews bij Café Weltschmertz. Of zijn dat dan weer geen 'complotdenkers' ? Ben benieuwd hoe dat dan precies zit.


Ook interessant zijn de peilingen die De Hond doet voor o.a. RTL. Vaak met uitslagen die de gevestigde media en overheid (één kamp inzake Corona) in de kaart spelen.


Zie de links onderaan. Bekijk ze en dan denk ik dat u begrijpt wat ik bedoel. Zeker als u ook de kritische media en geluiden volgt waar deze mensen toch deel van uitmaken. Of misschien toch niet (helemaal) !?


Marcel Boor, januari 2021.LINKS :


Interview Maurice de Hond bij 'De Nieuwe Wereld' : LINK 


Quarantainebeleid niet gebaseerd op wat cijfers leren over corona) 25/4/'20 : LINK


Geen van de maatregelen helpt tegen virusverspreiding (al bekend voor de corona-pandemie) : LINK


"Ik begrijp die complotdenkers wel" , Interview met Maurice de Hond in Het Parool : LINK


Peiling: twee derde bevolking steunt advies om mondkapje te dragen : LINK


Onderzoek na overlijden 13 ouderen vlak na krijgen corona-vaccin : LINK