18. Ongezonde adviezen overheid

ONGEZONDE ADVIEZEN

VAN HET KABINET

wie hebben er baat bij ongezonde mensen ?

De volksgezondheid heeft nog nooit op nr. 1 gestaan , dus ook nu niet.

Wat hebben mensen nodig om goed te kunnen functioneren en een goed immuunsysteem te ontwikkelen ? In ieder geval die dingen die de overheid ons nu verbiedt. Lekker naar buiten in de zon en frisse lucht (die is nu schoon) , beweging , contact met andere mensen , contact met de omgeving.


En klopt de redenatie wel waarom ons dingen verboden worden ? Mag een overheid dan wel verbieden ? Aan wie is ons kabinet eigenlijk dienstbaar? Aan ons burgers of toch weer aan die multinationals ? (zie Inleiding Rubriek 1)

We weten inmiddels dat het virus alleen een groot probleem is voor ouderen die al één of meerdere aandoeningen hebben. Uitzonderingen zijn er altijd ; jonge mensen sterven aan hartfalen, kanker, etc. Dus als je die kwetsbare groep beschermt, waarom zou je andere mensen dan opzadelen met het dringende verzoek (bijna bevel) om binnen te blijven , om 1,5 meter afstand te houden , etc. Zweden heeft al bewezen dat die zaken totaal niet hoeven. Ook de statistieken geven aan dat gezonde mensen niks te vrezen hebben, en daarom de Intensive Care afdelingen ook niet. Overigens las ik onlangs dat de IC-afdelingen in Brabant altijd de situatie onder controle hadden. Dat idee kreeg ik bij het lezen van de mediaberichten niet. Zie HIER.

WIE PROFITEREN ?

En dan ga ik altijd kijken wie er profiteren, en dat zijn vrijwel altijd de (hele) grote bedrijven. De kleintjes vallen bij bosjes. Na een verspreking in zijn eerste toespraak ('Doel is groepsimmunisatie', want het virus gaat rond) werd dat al gauw ('immunisatie door middel van vaccinaties'). Dus eigenlijk hetzelfde doel , maar een ander middel. Een middel dat nog niet bestaat (zeggen ze) en waarvan we ons moeten afvragen hoe veilig het is, hoe goed het zal werken, etc. Overigens, ook gevaccineerde mensen zijn dragers van het virus en kunnen gewoon anderen besmetten.


Maar wat heb je nodig om een bevolking massaal te kunnen vaccineren ?

  • Een vaccin (dat goed werkt, maar de partijen die dat bepalen zijn nauw verweven met de pharmaceutische industrie, en dus niet betrouwbaar);
  • Een bevolking die bang is een geen vertrouwen heeft in het eigen immuunsysteem (dat dus bewust wordt verzwakt door de maatregelen) , dit gebeurt via de gevestigde media en ook via de invoering van zichtbare maatregelen die vrijwel niet helpen of zelfs nadelige effecten hebben (mondkapjes , tape op de vloer , lintjes , plexiglas);
  • Een bevolking die het idee heeft dat ze nog niet besmet zijn geweest (de statistici geven aan dat er veel meer mensen besmet zijn geweest dan wordt gemeld door de overheid / RIVM);
  • Een bevolking die denkt dat ze met een vaccin beter gewapend zijn tegen het virus.


En als de overheid de vaccins betaalt betekent 't dat U ze betaalt. De overheid heeft geen geld , dat is het geld van de burgers. En dat geld gaat zoals gewoonlijk weer van de burgers naar een elite die al heel veel hebben. Daarom heeft een select groepje vrijwel al het vermogen in bezit. En zolang wij hard willen werken voor dat groepje en braaf gehoorzamen, zal dat nog erger worden (zie HIER).


VIRUS OMARMEN , WIJ VRIJ - de enige weg

Dus de enige optie, tevens de beste op dit moment, is om met gezond Nederland de draad weer op te pakken en tegelijkertijd de risicogroepen te beschermen. Groepsimmuniteit en geen overloop van de Intensive Care. Of een vaccin wellicht in de toekomst kan helpen zal de tijd leren. 


De vraag is of de angst het gaat winnen van de rationaliteit en daarmee van de vrijheid. Hoe lang wilt u nog binnenzitten, omdat een kwetsbare groep mensen, die we nu beschermen, heeft te duchten van een soort van griepvirus ? In hoeverre wilt u uw immuunsysteem verzwakken waardoor u straks de kans loopt meer getroffen te worden door virussen en bacteriën ? De griep komt ook elk jaar weer terug, gaat ook niet weg.


En de kwetsbaren zijn ook gebaat bij een bevolking met sterke immuunsystemen.


OPMERKING M.B.T. KINDEREN DIE WEER NAAR SCHOOL GAAN

Scheidingen in gangen en lokalen , constant maar die handen wassen , afstand houden , etc. Leraren die bang zijn en zich proefkonijnen voelen (waarom, verdiep je in de gegevens). Of is dit in de media, want veel leraren lijken weer zin te hebben in het lesgeven en het contact met de kinderen. Daarom word je ook leraar. Maar dit doet natuurlijk iets met de kinderen, altijd maar alert moeten zijn en geconfronteerd worden met die afstand (waarvan we weten dat het totaal onnodig is). En dat handen wassen en geen contact hebben ; super slecht voor het immuunsysteem. We krijgen dus zwakkere kinderen wat dat betreft. Wie zouden daar nu baat bij hebben ?


Marcel Boor , 26 april 2020.


LINK : Dr. Daniel Erickson says the lockdowns have a minimal impact on containing Coronavirus


LINK : Zweeds top-epidemioloog maakt brandhout van ‘lockdowns


LINK : U braaf binnen en ziekmakende motoren en scooters kunnen lekker rondracen