Wetgeving

Wetgeving

Mag dat zorgen voor:

vervuiling, lijden, ziekte, overlijden, armoede, ... ?


Leven we nog wel in een democratie (een democratie waarin de gekozen partijen dienstbaar zijn aan de mensen door wie ze gekozen zijn) ? ;

We don't live in a capitalist free enterprise society, we live in a corporatist society where big business and supernational corporations have the money and the power to buy legislation on their behalf and against our (the people) interest.

Freenations.net

12 oktober 2016


Effecht van luchtvervuiling op fietsers onderschat ;

(Ik denk niet dat het effect wordt onderschat. De overheid weet hoe schadelijk sommige voertuigen zijn voor o.a. fietsers, maar ze dient de lobby voor bedrijven die geld verdienen met deze voertuigen. Hoe kan het dan dat deze zeer schadelijke voertuigen op de openbare weg worden toegelaten ? Daar gaat een keuring aan vooraf. En de regels waar voertuigen aan moeten voldoen worden vastgesteld in Brussel waar de lobby regeert.)

Het Parool

19 augustus 2017

Overlast scooters aanpakken door verbanning ;

(Ook hier keurig beschreven wat het grote probleem van scooters en brommers is. En dus dient de vraag gesteld te worden ; hoe komen deze voertuigen in godsnaam op de fietspaden terecht. Hoe kan daar goedkeuring aan verleend zijn ? Ik heb maar één logisch antwoord ; de overheid dient de lobby en zorgt hiermee voor ziekten als kanker en dus zorgt ze hiermee voor overlijden ... ook van kinderen. Dood door schuld !

Ik wil van mijn motorfiets af.nl

Niemand weet hoe vies die scooter is ;

Natuurlijk weten 'ze' de overheid dus, hoe vies die scooter is. Alleen zijn er andere prioriteiten. Dus belangrijk om te realiseren dat de overheid u laat vergiftigen om bedrijven te steunen. Ziek ? Een ziek kind ? De overheid kan nog wel eens de schuldige zijn.

NRC

14 mei 2016Nu.nl

29 november 2019