Covid-19 Virus

Inhoud

Corona Virus Covid-19

De gevestigde media en angst blijken vaak slechte raadgevers.

Brengen de media u wel alle informatie ? Brengen zij die informatie op de juiste manier en op de juiste toon ? Of zijn ze op de bangmakende toer ? Waarom zouden ze dat doen ? Wie hebben daar baat bij ?

Alle 'specialisten' die door bij de media platform krijgen en de overheid adviseren hebben een connectie met het Erasmus MC. Toch opvallend.Door onjuist te informeren pogen overheid en media de maatregelen bij de burgers te rechtvaardigen. Hiermee zijn ze schuldig aan het onnodig in stand houden van deze maatregelen die enorm veel schade, verlies aan levensmomenten, ziekte en overlijden veroorzaken. En waarom accepteren lezers van media dat ze onjuist nieuws voorgeschoteld krijgen ?Als de druk op de IC-afdelingen de oorzaak is van de maatregelen, zijn die maatregelen dan ook gericht op het ontlasten van die afdelingen ?

Eigen artikel 12 maart 2021.

Buiten vrijwel geen virusoverdracht , jongeren kennen geen problemen met het virus , geen symptomen is niet besmettelijk , ... en toch mogen de jongeren niet samenkomen. Waarom toch niet ?

Rutte heeft al sinds maart de keus om medicatie in te zetten tegen corona. In plaats daarvan voert hij onzinnige maatregelen in die bewezen geen virusverspreiding tegengaan. De landen die het niet doen scoren immers minstens zo goed. Dus ja, waarom ?

Meer en strengere maatregelen (meer schade) en (daarmee) stimuleren versneld zoveel mogelijk mensen inenten met een experimenteel goedje.
Eigen artikel 18 januari 2021.

Strengere lockdown nodig volgens microbiologe en NRC-columniste Hertzberger , terwijl het virus al rondwaart. Hoezo is besmettelijkheid gevaarlijk ?

Wat is er eigenlijk zo leuk aan het coronavirus , de maatregelen , de problemen in de zorg , e.a. ?
Eigen artikel 16 januari 2021.

Is de overheid wel werkelijk bezig met onze gezondheid ?

Eigen artikel 15 januari 2021.

Waarom dan die maatregelen maar doorzetten ? Waarom mogen mensen niet besmet raken (terwijl 't toch gewoon gebeurt) ?

11 januari 2021.

Ziekte , overlijden en maatregelen (en dus gevolgen) door schuld ?!

10 januari 2021.

Waarom worden niet-werkende mondkapjes verplicht ?

9 januari 2021

10 oktober 2020.

9 oktober 2020.

15 september 2020

Extern ; Video van Veritas Medical. 15 september 2020.

29 augustus 2020.

26 augustus 2020.

25 augustus 2020.

22 augustus 2020.

Behartigt het LAKS wel de belangen van de leerlingen ?

Wel kwestie van logisch nadenken ?


Positief geteste mensen zijn niet persé besmette mensen en zeker geen patiënten


Hoe de media u een mondkapjesmaatschappij inmasseert.

Of is dat al het geval ? Terug naar de eerste toespraak van premier Rutte.


Is een virus wel een organisme ?


Ouderen sterven nu van de eenzaamheid, de economie gaat kapot (armoede, psychische problemen, honger, ...),


Opsluiting, luchtverontreiniging, onveilige vaccins, ea

Binnenkort : Covid-doden zijn doden die stierven MET Covid-19 en niet DOOR Covid-19

Maatregelen en alle schade onnodig ? Zal de informatie vrijgegeven worden ?

Ze heeft een achtergrond in moleculaire genetica en immunologie. KIJKEN als je wilt weten over het Corona Virus en meer, en dat onze overheid ons dingen oplegt die geen hout snijden.


The HighWire with Del Bigtree ;

DOCTOR WHO PREDICTED COVID-19 ANSWERS ALL

Zoveel doden als gevolg van andere dingen. Waarom hebben de overheden daar nog nooit wat aan gedaan ? Eén ding is duidelijk, het gaat niet om u !


Vergelijk het artikel van NU.nl met een video waarin wordt aangetoond dat politici het engelse volk op het verkeerde been zetten m.b.t. de aantallen slachtoffers door het virus. Mensen die sterven MET Covid-19 sterven niet DOOR Covid-19. Dit gebeurt volgens mij ook hier, zeker in de V.S., e.a. landen.


Nu het virus afzwakt hebben de overheid en media iets nieuws nodig om u in de angst te houden.


Waarom staat de overheid toe dat uw longen onnodig beschadigd worden door uitstoot van smerige lucht ? Zelfs als er (volgens zeggen) een zeer gevaarlijk virus rondwaart die de longen aantast. Waarom accepteren we dat ?
Eigen artikel , 29 april 2020.

Waarom is de overheid zo bang voor besmettingen ? Terwijl dit toch de makkelijkste, beste en snelste weg is naar groepsimmuniteit en vrijheid.

Eigen artikel 20 april 2020

Simpelweg een kwestie van definiëren. Met de Duitse manier van tellen zouden we in Nederland ook veel minder doden hebben als gevolg van het Corona Virus. Maar ja, dan zouden we ook niet zo bang zijn.

Eigen artikel 13 april 2020.

Van groepsimmuniteit naar vaccinatie (vaccinatie die naar immuniteit moet leiden, maar immuniteit is geen zekerheidje, heeft diverse nadelen en het duurt nog zeker een jaar). Jongeren en gezonde mensen hoeven vrijwel niet naar de IC, eigenlijk niet. Dus laat die weer leven en de economie op gang brengen. Het liefst een schone economie. Dat zorgt voor immuniteit op een gezonde manier.

Eigen artikel 13 april 2020.

We maken de economie kapot (en alles wat daarmee verbonden is) ter ondersteuning van de pharmaceutische industrie en introductie van volg-apps ?

Eigen artikel 10 april 2020

Blijkten we toch agenten, toezichthouders en handhavers te hebben die willen én kunnen handhaven. Eigen artikel 10 april 2020.

Eigen artikel, april 2020

Kun je alleen een virus van buitenaf 'in' je krijgen middels een vaccin ?

We staan niet meer stil bij hoe ingenieus ons eigen lichaam is. Zo ingenieus dat wetenschappers in de meeste gevallen nog achter de oren krabben van hoe het nu werkt. Ons lichaam is gemaakt om o.a. virussen buiten te houden. Gebruik het.

Eigen artikel, april 2020

Eigen artikel, april 2020

Extern ; zijn virussen exosomen ? 'Pakketjes' die de cel uitstoot om te ontgiften ? Meer aanwijzingen  lijken dit te onderbouwen. Is het de nieuwe 5G-technologie, de smerige lucht die mensen dag in en dag uit inademen, de chemische middelen waarmee mensen dagelijks in aanraking komen, ... ?

Video door Dr John Bergman : Is het Virus het (grote) probleem of de staat van het immuunsysteem. Het lijkt op het laatste. Dus geen medicijnen en vaccines (tenzij geen andere optie) , maar het immuunsysteem weer op orde brengen en 'weten' dat dat systeem het virus aan kan.

Nu opeens is de gezondheid van de burgers wel belangriijk ? Door jarenlange luchtvervuiling zijn de immuunsystemen van de burgers aangetast waardoor de mensen vatbaarder zijn voor het Corona Virus. Nog even los van alle andere aandoeningen die kunnen ontstaan door vieze lucht.

Als ik 't her en der zo lees zijn mondkapjes niet echt de manier om het Corona Virus buiten de deur te houden. Neusademhaling lijkt een betere optie.

In een tijd met een rondwarend Corona Virus zouden sommige voertuigen alleen in uiterste noodgevallen mogen rijden. Zeker in stedelijke gebieden.

Is luchtvervuiling het ware probleem ? Gaan de overheden daar dan iets aan doen ?

Vrijwel alle mensen die sterven aan het Corona Virus hebben andere dingen onder de leden. Echter wordt niet bekend gemaakt wat i.v.m. privacy. Maar wel de melding dat ze het Corona Virus hadden; dat is dan niet privé ?

Ondanks alles maakt de 'gewone' seizoensgriep veel meer slachtoffers