Scooterrijder ergert zich aan fietsers

Deze meneer ergert zich soms aan de fietsers 'die overal mee bezig zijn: telefoneren, whatsappen, behalve met het verkeer (gelukkig doen scooterrijders dat nooit)'. "Ik vind dat irritant en onveilig." Vervolgens zegt hij dat hij de kritiek op de snorscooters op de fietspaden onterecht vindt (dat is dus een mening). Eh, meneer Van Dijk … de snorscooters rijden vrijwel allemaal te hard én ze stoten vrijwel allemaal de meest schadelijke uitlaatgassen uit (dat zijn feiten). Als u daaraan twijfelt, ga even zelf uw uitlaatgassen opsnuiven i.p.v. ze bij een ander (ook kinderen, babies, zwangeren, gehandicapten, etc) in het gezicht te blazen. U kunt natuurlijk ook mbt de schadelijkheid van uitlaatgassen eens een specialist op dit gebied opbellen.


Hij heeft zelf een kind … als er één groep is die schade ondervindt van de snorscooters zijn het de kinderen wel (in de groei/ontwikkeling). Bij ziekte kan deze vader zich dus ook afvragen in hoeverre uitlaatgassen de oorzaak zijn. Zijn eigen uitlaatgassen zullen in ieder geval andere kinderen schade toebrengen (feit !).


Tevens voelen met name ouderen en (ouders met) kinderen zich niet meer veilig op de fietspaden door de snorscooters. Met name door rijgedrag en het feit (!) dat ze vrijwel allemaal te hard rijden. Dus meneer Van Dijk, hoe hard rijdt u eigenlijk over de fietspaden ?


In ieder geval hebben we gezien de feiten te maken met een laf en ziekmakend persoon. Als je een vent bent en iets hebt met de veiligheid/gezondheid van je medemens, dan stap je op de fiets. Uiteraard appt en telefoneert u niet op de fiets, dus niets dan voordelen. De stad zal u dankbaar zijn. Wellicht je dochter uiteindelijk ook.


Enne … lekker he, die parken (hij verblijft er zo graag met zijn gezin) . Geen lawaai, geen uitlaatgassen, geen snorscooters :). En in een rustiger deel van de stad willen wonen als je zelf het lawaai maakt. De rustige buurt is dan geen rustige buurt meer. Als je 't ziet ...


Maar ook deze meneer heeft de mazzel dat de overheid die partijen dient die verdienen aan de (snor)scooters. Kunt u nog even doorbrommen en vergassen. Veiligheid en gezondheid doen onder voor omzet en winst voor bepaalde bedrijven (Amsterdam een vooruitstrevende stad ?).


Lees ook :


Gemotoriseerde tweewielers mogen meer

Fietsen in Amsterdam is dodelijk

Snorscooterrijder ergert zich aan fietsers

Zou hij ze daarom uiterst giftige gassen in het gezicht blazen ?