Zolang wassen neus

Wat als nu de overheid de oorzaak is van veel problemen ?

www.WAARheid voor uw geld.nl

Niet de burger, maar multinational wordt in eerste instantie gediend.

ZOLANG OBESE MENSEN OP KANKERSCOOTERS DE FIETSERS IN AMSTERDAM E.A. MOGEN VERGIFTIGEN WEET IK DAT ALLE WOORDEN VAN POLITICI OVER GEZONDHEID THEATER ZIJN

Veel woorden hoef ik hier niet aan toe te voegen. Het laat alleen zien dat de 'zorgen' van politic over de gezondheid van de mensen en de druk op de Intensive Care - afdelingen totaal gespeeld zijn. We mogen aan zoveel dingen sterven , veelal als gevolg van zaken die door de politiek worden goedgekeurd en/of toegestaan. En nu met een wat aggressief griepvirus wordt de hele wereld stilgelegd. Wat ook opvalt is dat er over mogelijke versterkende bijzaken met geen woord wordt gerept. Belangrijkste is luchtkwaliteit. Dit speelt namelijk een rol bij zoveel ziekten (hart- en vaatziekten , kankers , longaandoeningen). Tevens lijkt er een sterk verband tussen luchtverontreiniging en de problemen met het Corona Virus (lees HIER). Lees hier over het aantal doden door luchtverontreiniging, maar indirect kun je dus spreken van veel meer slachtoffers gezien de ziekten waarbij het een rol speelt.


HET DOEL HEILIGT DE MIDDELEN

Het doel van de overheid geeft meer duidelijkheid : vaccineren en het invoeren van één of meerdere volg-apps. Hier lees ik niks over gezondheid, welzijn, etc. Niks over bewegen, niks over lekker even wandelen in de zon, niks over gezond eten. En dus ook niks over het terugdringen / stopzetten van verkeer dat onnodig mensen vergiftigt.


Het is vertegenwoordiging van de (pharmaceutische) industrie en van de elite die u wil controleren (daarom ook 5G). Oh ja, het geld voor de vaccins komt van u. Het geld ter ondersteuning van werklozen en faillissementen komt van u. Het geld van de overheid is uw geld.


Marcel Boor , 21 april 2020.


www.waarheidvooruwgeld.nl