22. Ziekte en eventueel langzame dood wel ok

Wat als nu de overheid de oorzaak is van veel problemen ?

www.WAARheid voor uw geld.nl

Niet de burger, maar multinational wordt in eerste instantie gediend.

Ziekte en eventuele langzame dood wel ok ?

Waarom treden de overheden nu wel daadkrachtig op om de bevolking te beschermen ?

Hoe belangrijk is het welzijn van de mensen eigenlijk voor de (wereld)politiek ?

Ook hier vertegenwoordigt de overheid weer de multinationals !

Waarom het Corona Virus moet worden voorkomen en kanker moet worden genezen.

Met het Corona Virus zien we eigenlijk iets ongewoons gebeuren in de wereld ; overheden die de gezondheid van mensen op de eerste plaats zetten. Zeggen ze althans. Hieronder wat aanwijzingen dat overheden zich niet echt druk maken over de gezondheid of levens van mensen :


CIJFERS

Hoewel het in veel gevallen lastig is om aan te geven waar mensen aan overlijden toch even een paar cijfers :

 • Luchtverontreiniging : 4,2 miljoen mensen per jaar (LINK);
 • Honger : 24.000 mensen per DAG (LINK). Dit aantal zal sterk gaan toenemen door de corona-maatregelen en de stilstand van de economie ;
 • Seizoensgriep : 290.000-650.000 doden per jaar (LINK);
 • Hart- en vaatziekten : 17,9 miljoen, 31 % van alle doden wereldwijd (LINK)
 • Kanker : 9,6 miljoen (2018) , 1 op 6 doden (LINK);
 • Diarree : 450.000 kinderen. Nu al die maatregelen om die kinderen niet aan het Covid-virus te laten sterven. Vreemd ? Ja ! Tenzij ze ook die kinderen willen vaccineren, dan is het opeens weer logisch.


Dus het Corona Virus valt nog erg mee in dat opzicht. Ja, 't zal je maar doodziek maken of nog erger, in kritieke toestand brengen of wellicht doen overlijden. Verschrikkelijk natuurlijk. Maar dat geldt dus ook voor de mensen die sterven aan bovengenoemde zaken. M'n vader is overleden aan longkanker ; pure ellende. En hij is niet de enige die aan kanker overlijdt, zo'n 130 mensen per dag sterven hier aan. Geen (zogenaamde) besmettingen, maar sterfgevallen dus !!! Interessant is hier dat het kabinet weinig lijkt te doen aan kankerverwekkende zaken. En nu worden behandelingen van kankerpatiënten uitgesteld vanwege hét coronavirus. Gevolg ; meer problemen, minder (goede levensjaren) , sterfte.


LUCHTVERONTREINIGING

Tevens lijkt het erop dat bijvoorbeeld het Corona Virus veel meer slachtoffers maakt in gebieden waar de luchtkwaliteit extreem slecht was. M.a.w. de mensen hadden al 'schade' aan de longen e.a. voordat het virus langs kwam. Dat hadden we waarschijnlijk best kunnen voorkomen. Had ook weer minder zieken/doden opgeleverd aan andere aandoeningen als gewone griep, kanker, longaandoeningen, etc. Dan hoeven mensen, ook kinderen niet meer met mondkapjes op te lopen in een wereld zonder Corona Virus. Gaan we dat zien als het Corona Virus 'verslagen' is ? Of gaan we weer terug naar een wereld met veel vervuiling, met de bijbehorende ziekten en overlijdens, met het bijbehorende risico van herhaling van wat we nu beleven ?
Ik heb ook artikelen gelezen die spraken van een daling van het aantal overlijdens in Wuhan door de verbetering van de luchtkwaliteit door de maatregelen. De vraag is dus hier ; als levens zo belangrijk zijn , ga je dan weer terug naar 'normaal' ?

Ook interessant in deze is dat diverse wetenschappers stellen dat virussen een manier zijn om het lichaam te ontgiften. Dit past dus bij de relatie luchtkwaliteit en ziekte door het coronavirus.


VACCINATIE

Interessant is ook dat door wetenschappers wordt gemeld dat het mogelijk is dat eerder gegeven griepvaccins er nu bij mensen voor zorgen dat ze zieker worden (en soms overlijden) van het Corona Virus. Kort gezegd komt het er op neer dat virussen voor vaccins worden gekweekt in menselijk of dierlijk weefsel. Als er virussen zitten in dat weefsel gaan die mee met het vaccin het lichaam in. Nu is het bekend van de vaccins tegen coronavirussen die tot dusver zijn gemaakt dat ze juist voor een averechts effect zorgen als de gevaccineerde mensen met het wilde virus in aanraking komen. Dit kan tot de dood leiden. Vandaar dus dat er nog nooit een succesvol RNA-vaccin is gemaakt. Dus als er in het kweekweefsel coronavirussen zitten (bijv. weefsels van honden die in Noord Italië zijn gebruikt), dan kan dat voor problemen zorgen als er een wild Corona Virus langskomt.


Er zijn ook diverse wetenschappers die stellen dat de enige manier om virussen over te dragen via een vaccin is. Belangrijk hierbij is te weten dat een virus geen levend iets is en dus niet met een bacterie of schimmel is te vergelijken.


MEDICATIE

Veel slachtoffers hadden dus kunnen voorkomen door de griepprik niet meer te geven en diverse medicatie te vervangen door andere. Zie hiervoor het interview met Dr Zach Bush , link onder artikel. Het is nu ook wel duidelijk dat het toedienen van zuurstof juist schade deed (doet ?). Het probleem lijkt de binding van de zuurstof te zijn. Iets met dat het hemoglobine en de ijzer gesplitst worden door het virus. Dit gebeurt ook bij malaria. Vandaar dat Hydroxy Chloroquin helpt bij beide (zie interview Dolores Cahill en Sherry Tenpenny). Een Nederlandse dokter (Rob Elens) had hier ook succes mee (Hydroxy Chloroquin, zinkorotaat en antibiotica), maar werd teruggefloten door de gezondheidsinspectie. Ja, zo bizar is deze tijd. De vraag is of de overheid nu aangeklaagd kan worden voor het blokkeren van een geneesmiddel dat (in veel gevallen) werkt. Er lijkt sprake van ziekte en overlijden door schuld. Tevens hadden dan vrijwel alle maatregelen niet genomen hoeven te worden. De gevolgen die deze maatregelen hadden dus ook niet nodig geweest. Schade door schuld dus. En die schade leidt ook weer tot ziekte en overlijden. Ook weer door schuld.

Doctoren in de V.S. zijn ook opgestaan om het feit dat ze hun patiënten niet mogen behandelen met Hydroxy Chloroquine. Het is nog nooit gebeurd in de historie dat artsen door overheden gedwarsboomd worden in hun werk. Dat hydroxy chloroquine gevaarlijk zou zijn is een sprookje. Het wordt al decennia lang gebruikt voor met name malaria en ook bij reuma. Ja, te grote hoeveelheden in een verkeerd stadium zorgt voor problemen. Teveel water drinken kan ook dodelijk zijn.


WAAROM ?


Waarom zijn de genoemde doodsoorzaken, waar veel meer mensen aan sterven dan aan Corona geen probleem ?

 1. De oorzaken zijn meestal de multinationals ; hoe ze produceren (vervuiling) en wat ze produceren én op de markt mogen brengen (schadelijk voor mensen) ;
 2. Genezen levert multinationals heel veel geld op, denk aan kanker. Voorkomen kost dus geld voor deze bedrijven. ;
 3. Zwakke mensen bieden minder verzet tegen het systeem.


Waarom is het Corona Virus dan wel een probleem volgens de overheid ? Hier een paar mogelijkheden :

 1. Voorkomen en genezen levert geen geld op voor de pharmaceutische industrie. Het hulpmiddel/medicijn hydroxy Chloroquine is zeer effectief in het begin van de ziekte en is zeer goedkoop én voorkomt vaccineren. Nog voor er een vaccin is heeft het de Nederlandse belastingbetaler al honderden miljoenen gekost. ;

 2. Het doel is vaccineren van alle (!) burgers (reeds gemeld door Rutte en De Jonge). Ook de WHO stelt dat , gevolgd door vele andere landen. Dat levert natuurlijk een godsvermogen op voor de pharmaceutische industrie. En bij schade zijn ze niet aansprakelijk. Tevens worden diverse chronische ziekten gekoppeld aan vaccinaties , met name door de toevoegingen van o.a. aluminiumverbindingen en kwik. Chronisch zieken zijn kassa voor de pharmaceutische industrie ; zij verkopen meer medicijnen hierdoor ;

  Nieuwe technologieën maken het mogelijk om iets met het vaccin in te spuiten dat ons DNA aanpast. Met andere woorden , u kunt dan genetisch gemanipuleerd worden. Mocht u twijfelen , zie de link onder het artikel naar een TED-talk die u alles uitlegt.

  En ook is het mogelijk een soort van chip in te spuiten die de gegevens van hoe u functioneert, hoe u zich voelt, waar u zich bevindt, etc kan doorgeven. Dan heb je dus geen app meer nodig, dit is veel nauwkeuriger. En ja, dit is ook allemaal mogelijk. En ze willen u volgen, dat hebben de app-discussies u wel geleerd. Nou ja, zonder app volgen ze u natuurlijk ook. Met 5G kan dit allemaal in 'real time'.
 3. De economie knalt in elkaar, wie zijn de slachtoffers ? De kleine ondernemers, de gewone werknemers. Grote werkloosheid, meer armoede, meer bezuinigingen, hogere belastingen (want het geld moet ergens vandaan komen, en dat is niet van de multinationals), meer ziekte en overlijden, etc. Het aantal mensen dat honger lijdt in de wereld zal met zo'n 150 miljoen (!) mensen toenemen.

  Wie winnen er ? De miljardairs die de wereld naar hun hand zetten via hun investeringen.

 4. Het creëren van een onmenselijke samenleving die slecht is voor ons ; lichamelijk, psychisch, emotioneel. Daar zullen de pharmaceutische bedrijven vast pilletjes en behandelingen voor hebben. We worden gewoon zwakker gemaakt. Zwakke mensen bieden minder weerstand. Het nieuwe normaal is verre van normaal. We bestaan door het contact met elkaar, dat maakt het leven zo mooi. Het oude normaal is ook niet meer van deze tijd; destructief voor de aarde, voor ons, voor de dieren en planten. We moeten stoppen met het vervuilen van land, water en lucht. Ook hiervoor raad ik het interview aan met Zach Bush.


Leer dat de overheid er niet voor u is. Kijk eens verder dan het Corona Virus.

Stap uit de angst en in de realiteit. Gaan we het leven leven of het leven laten vanwege de angst voor het einde (hoe klein die kans ook is) ?


M. Boor , 10 mei 2020.


 • LINK : Longarts spreekt zich uit tegen uitlatingen Rutte en De Jonghe, voor gezondheid, tegen censuur;

 • LINK : 12 redenen om de 1,5 meter-regel en de lock down per direct te beëindigen;

 • LINK : Hoe zet je een nationaal verplicht vaccinatieprogramma op ? (overigens is de huidige generatie kinderen in de VS daardoor de meest ongezonde ooit);

 • LINK : Kosten kanker (dus opbrengsten voor o.a. pharmaceutische industrie);

 • LINK : Dr Zach Bush : Waanzinnig mooi intervieuw over het leven , virussen die deel uitmaken van dat leven , ea. Ook hoe we verder moeten ; niet vaccineren , maar leven in balans met de omgeving en stoppen de aarde en onszelf te vervuilen;

 • LINK : Column Teun van de Keuken in de Volkskrant 'Waarom is Corona belangrijker dan kanker ?'


 • LINK : Live discussie Dolores Cahill en Sherry Tenpenny ;

 • LINK : How Crispr lets us edit your DNA (TED talk).www.waarheidvooruwgeld.nl