Vaccinatie oplossing

Wat als nu de overheid de oorzaak is van veel problemen ?

www.WAARheid voor uw geld.nl

Niet de burger, maar multinational wordt in eerste instantie gediend.

Vaccinatie is het doel

Maar is het ook de oplossing ?


De overheid en het RIVM hebben weinig vertrouwen in het immuunsysteem van de mensen en hebben vaccinatie als doel gesteld om het Corona Virus te temmen. Maar is vaccineren ook de oplossing van het probleem ? Zullen we allemaal immuun zijn voor het Corona Virus na geïnjecteerd te zijn met een wat mij betreft dubieuze vloeistof dat we niet kunnen controleren ? Of zouden we beter af zijn als we 'gewoon' immuun worden door besmetting via andere mensen ? Hierbij nog maar eens vermelden dat slechts een fractie van de mensen merkt dat ze geïnfecteerd zijn. Dit percentage is te vergelijken met de gewone seizoensgriep dat nog steeds (!) meer slachtoffers maakt dan het Corona Virus. Als we de overheid en media mogen geloven worden we allemaal doodziek bij infectie, maar dat is totale onzin. Ook zijn de grote aantallen doden nooit uitgekomen. Simpelweg omdat de meeste mensen niet vatbaar zijn voor het virus.


Wat is de schade en wat levert het op ?

In een interview met Kees de Kort (LINK) wordt duidelijk dat de stilstand van de economie al heel veel schade aanricht. En daarbij worden eigenlijk heel weinig mensen gered, 80% van de mensen die op de Intensive Care worden behandeld sterft daar. En niet alleen aan het Corona Virus, maar vrijwel altijd in combinatie met andere problemen. Daarbij komt vaak nog de oudere leeftijd. Dat gebeurt tijdens een seizoensgriep ook. De verhouding tussen de maatregelen en wat die kosten en datgene dat het oplevert ligt totaal scheef. Zeker als je je bedenkt hoeveel mensen schade (gaan) leiden, hoeveel mensen in armoede terugvallen, hoeveel mensen depressief worden (o.a. zelfmoord), hoeveel mensen er in allerlei problemen raken.


Jong en/of gezond het leven weer op laten starten

Kees de Kort stelt voor om de mensen die gezond zijn langzaam weer normaal te laten leven en dingen weer op te starten, uiterlijk eind april. Duurt het langer, dan zal de schade inmens groot zijn. En zeker in vergelijking met hoeveel mensenleven het oplevert. En gezonde mensen lopen eigenlijk geen gevaar. OK, er zullen een aantal ziek worden. Maar dat had toch wel een keer gebeurd. Dus daar niks vreemds aan de hand. Uiteindelijk zijn de maatregelen van het kabinet genomen om de infectie van de bevolking te VERTRAGEN en niet te stoppen. Dat laatste lukt toch niet. En zoals vaker gezegd ; gaan we nog een jaar binnenzitten en afstand houden dan ? En waarvoor ? Een vaccin waarvan je niet weet wat het precies gaat doen en of het wel (bij jou) werkt ? Dan maar op de normale manier immuun, daar zijn we op gebouwd.


De tijd zal het leren

We gaan het zien ... maar het is tijd voor een discussie op basis van wat er werkelijk gaande is. Juiste statistieken ; dus melden welke mensen sterven, hoe oud ze zijn, of ze andere aandoeningen hebben en hoe erg die zijn, wie worden er beter, etc. Met dat soort cijfers kun je iets. Stoppen met de bangmakerij (stop met het volgen van bepaalde media dus) en stop met vaccineren en het monitoren van mensen tot doel te maken. Immuniteit is het doel en dat kan voorlopig alleen door het virus aan elkaar door te geven. En dus moeten we elkaar weer ontmoeten en het leven aangaan. Uiteraard zullen de kwetsbare groepen bescherming genieten, maar ook die kun je niet eeuwig opsluiten. Zeker niet op oudere leeftijd.


Informeer jezelf

En wat helpt (volgens mij) is om meer kennis te verzamelen over het virus; over de kansen om eventueel ziek te worden (zeer klein, dus meeste mensen merken niks) , over wat een virus nu eigenlijk is en wat ons lichaam in huis heeft om zich daartegen te wapenen. Genoeg dingen in het leven die veel gevaarlijker zijn, maar daar staan we niet bij stil. Meegaan in de berichtgevingen van de media maakt te emotioneel wat meestal niet helpt in het verkrijgen van een heldere kijk op de zaak.


Marcel Boor, april 2020


www.waarheidvooruwgeld.nl