Toespraak Rutte gezond leven

WANNEER GAAT PREMIER RUTTE HET IN EEN TOESPRAAK IN OVER GEZOND(ER) LEVEN ?


Waarom heeft hij dat nog niet gedaan ?

In de inleiding en ook de inleiding van rubriek 1 heb ik al gesteld dat de wetgeving wordt gekocht en beïnvloed door de grote bedrijven en multinationals. Dit gebeurt nu meestal in Brussel. In diverse TV-programma's is it al aangetoond. De politiek in dienst van de multinationals i.p.v. de bevolking.


Volgens mij is dit ook de reden dat de heer Rutte nog niks heeft gezegd m.b.t. luchtkwaliteit ten aanzien van Corona-problemen en ook nog niets heeft gezegd over gezond leven en daarmee ervoor zorgend dat je minder vatbaar bent voor het Virus en vrijwel zeker geen klant bent voor de Intensive Care.


HET BELEID IS NOG STEEDS OM INFECTIE TE VERTRAGEN , NIET OM INFECTIE TE STOPPEN !

(Je krijgt soms het idee dat de overheid probeert verspreiding te stoppen. Mensen gedragen zich ook als zodanig.)

M.A.W. WE GAAN EN MOETEN HET VIRUS ALLEMAAL KRIJGEN EN DAT ZORGT VOOR DE GROEPSIMMUNITEIT.


Echter is er iets gebeurd waar niet zoveel aandacht voor is. Namelijk dat het doel van groepsimmuniteit is veranderd naar vaccineren. En dat is een cruciaal verschil. Want een veilig vaccin is er pas met een jaar, en dat zou uitzonderlijk snel zijn. Normaal neemt dat een jaar of 10 in beslag.


Als groepsimmuniteit het doel is laat je de sterken in een samenleving weer langzaam contact met elkaar hebben. Dan verspreid het virus zich en is de kans op druk op de IC extreem klein. Alleen de zwakkeren moet je langzaamaan weer deel laten nemen aan de maatschappij. Als er dan IC-opname noodzakelijk is , dan kan dat gewoon.


Als vaccineren het doel is, dan wil je geen groepsimmuniteit laten ontstaan. En dus doe je je uiterste best om mensen uit elkaar te houden. Tevens wil je dan niet dat mensen zelf immuniteit opbouwen tegen het virus. Die mensen hebben geen vaccinatie nodig. Immers is een vaccinatie in dat geval meer een ondermijning van het immuunsysteem. Gezonde mensen hebben geen steun nodig bij het activeren van de verdediging tegen 'indringers'. Dat lost het lichaam prima zelf op.


BESCHERMING MULTINATIONALS

Als je mensen gezonder wilt laten zijn dan zijn er een aantal dingen nodig, of juist niet eigenlijk : geen luchtverontreiniging, geen schadelijke produkten (schoonmaakprodukten vooral, van spullen en lichaam), geen eten dat het lichaam meer kost dan het opbrengt, ea. Dus dingen verbieden die de lucht vervuilen en streven naar schone alternatieven, geen schadelijk schoonmaakprodukten meer, geen belastend voedsel meer (of gezondheidsbelasting erop heffen), etc. Maar ja, wie/wat zorgt voor schadelijke lucht, wie verkopen de schadelijke produkten, wie brengen er goedkoop en slecht eten op de markt ? Juist, de multinationals. Die hebben ervoor gezorgd dat de overheden het in de eerste plaats toelaten via de lobby in Brussel en Den Haag.


GOED TE VERKLAREN

Dus als je de link overheid - multinationals doorhebt, zijn veel dingen die ongelovelijk zijn prima te verklaren. Dus de heer Rutte zal daarom ook bepaalde zaken niet gaan adviseren aan de bevolking. Want dat betekent automatisch dat hij de omzetten en winsten multinationals zou gaan aantasten.Marcel Boor , 12 april 2020.