Geplande artikelen

GEPLANDE ARTIKELEN

wat kunt u binnenkort verwachten

Suggesties zijn welkom. Graag indienen via CONTACT pagina


Reactie op het bericht van Burgemeester Halsema, juni 2021. Eerst de problemen veroorzaken om vervolgens op te roepen om de gevolgen op te lossen. Uiteraard 'samen'.


De W.H.O. ; eerst een probleem veroorzaken en dan zichzelf opwerpen als redder in nood.


Artikel over Plus-interview met internist Marcel Levi ; voor een experimentele injectie, tegen bewezen effectieve en veilige medicatie ('werkt niet tegen covid'). Wat is waar ? Wat zijn de eventuele belangen ?


Reactie op Plus-column 'Ietsje minder corona ?' van Charles Groenhuijsen (Op1)


Plus lezers op het verkeerde been gezet ; veel artikelen en columns met mensen die pro experimentele injectie zijn. Geloven ze in die injectie (en is geloof wel voldoende om dit aan mensen te adviseren) ? Of zijn er andere belangen ?


Waarom vindt GGD directeur José Manshanden een experimentele injecti de beste manier om uit de crisis te komen ?


Waarom zijn diverse artsen zo vol van een experimentele injectie (die ook nog steeds in de testfase is) ? En waarom hoor je deze artsen niet over de beschikbaren medicatie die al vanaf het begin af aan ingezet had kunnen worden en zeer waarschijnlijk de druk op de zorg flink had kunnen verminderen, én dus ook ziekte en overlijden had kunnen voorkomen. Waarom houden artsen zich niet aan de eed die ze hebben afgelegd ?


Gevestigde (oude) media en overheden blijven de abonnees en burgers maar voorliegen over de 'besmettingen'. Waarom ?


Ben je vóór de maatregelen ? Dan ben je ook vóór de gevolgen !

Ook tijdens corona regeert de lobby (of wellicht beter , we hebben corona dankzij de lobby)

Wanneer gaat ongezond Nederland rekening houden met gezond ?

Topsport en corona ; mondkapjes shows. Waarom zijn sporters bereid om een belemmerend, niet tegen virussen werkende mondkapjes te dragen ? Zelfs al staat de journalist op afstand, zelfs als ze staan te happen naar adem, ... Worden sporters gebruikt om het virus uit te dragen ? Waarom gaan ze daar in mee ?

Het Erasmus Medisch Centrum, spin in het corona-web.


Wat is de rol van Op1 (NPO) in deze coronacrisis ? Angst zaaien , continu dezelfde gasten met hetzelfde geluid , vele malen Ab Osterhaus die baat heeft bij vaccineren , OMT-leden die lachend aan tafel zitten (net als de presentatoren) , ea

'Anti Vaxxers' (mensen die kritisch staan tegenover vaccineren, niet persé tegen vaccineren) worden nog steeds negatief bejegend in de media. Maar wat als mensen uit de moleculaire genetica, immunologen, huisartsen, e.a. een corona vaccin ook niet zien zitten ? Met name ook omdat het in recordtempo gemaakt is en niet voldoende getest is op effectiviteit en veiligheid. Tevens is er nog nooit succesvol een vaccin gemaakt voor dit soort virussen, bijvoorbeeld H.I.V.. Wat zal de gevestigde media daarvan gaan zeggen ?

Terwijl de nadruk op klimaat is komen te liggen is de vervuiling van het milieu datgene wat ons kapot maakt. CO2 uitstoot = vervuiling ?

Waarom een schommel in Haarlem WEL gevaarlijk is voor de kinderen.