Geplande artikelen

Wat als nu de overheid de oorzaak is van veel problemen ?

www.WAARheid voor uw geld.nl

Niet de burger, maar multinational wordt in eerste instantie gediend.

GEPLANDE ARTIKELEN

wat kunt u binnenkort verwachten

Suggesties zijn welkom. Graag indienen via CONTACT pagina


Als de toestand van het 'terrein' (het lichaam) bepaalt of een virus / bacterie kwaad kan doen , waarom richt de overheid zich dan niet op het sterker maken van de Nederlandse burgers ? Met andere woorden ; waarom wil de overheid niet dat we gezond zijn (en dus een virus veel minder slachtoffers kan maken) ? Schone lucht , goede voeding , schoon drinkwater , beweging , zonlicht , gezond stressniveau , ... Zo min mogelijk medicatie en vaccinatie.

'Anti Vaxxers' (mensen die kritisch staan tegenover vaccineren) worden nog steeds negatief bejegend in de media. Maar wat als mensen uit de moleculaire genetica, immunologen, huisartsen, e.a. een corona vaccin ook niet zien zitten ? Met name ook omdat het in recordtempo gemaakt is. Tevens is er nog nooit succesvol een RNA-vaccin gemaakt voor bijvoorbeeld H.I.V.. Wat zal de gevestigde media daarvan gaan zeggen ?

Marcel checkt NUcheckt m.b.t. mondkapjes (het gaat om wat ze u niet vertellen)

Alleen medicatie in een acute situatie

Net als in andere jaren maken coronavirussen gewoon deel uit van de griepvirussen. En dus is er gewoon sprake geweest van een heftig griepseizoen.

Terwijl de nadruk op klimaat is komen te liggen is het milieu datgene wat ons kapot maakt. CO2 uitstoot = vervuiling ?

Waarom mogen mensen wel sterven aan luchtvervuiling of de seizoensgriep ? En wat te zeggen van honger of bommen ? Vanwaar de selectieve benadering ?


Oefenen de slachtoffers van de griepepidemie (seizoensgriep) geen druk uit op de zorgcapaciteit ? Veel meer geïnfecteerden en doden, toch geen probleem ?


Waarom een schommel in Haarlem WEL gevaarlijk is voor de kinderen.


www.waarheidvooruwgeld.nl